“Синият” ад, който феновете на Левски готвят за български шампион

...
“Синият” ад, който феновете на Левски готвят за български шампион
Коментари Харесай

Сектор А на Герена почти разпродаден, мощна подкрепа за Левски срещу Лудогорец

“Синият” пъкъл, който почитателите на Левски готвят за български първенец Лудогорец тази неделя, е на път да се трансформира напълно скоро в действителност, сподели информация на Sportal.bg . Пет дни преди дербито на XXV кръг на Първа професионална лига бранш “А” на стадион “Георги Аспарухов” е към този момент съвсем изцяло разпродаден. Капацитетът на новата естрада е 6 000 души, като се чака в най-скоро време да бъде напълно изпълнен.

26-кратният отличник на България ще се радва на гореща поддръжка по време на дербито. Сблъсъкът е от изключителна значимост, като пред възпитаниците на Георги Дерменджиев се открива чудесна опция освен да съкратят преднината на “орлите” на две точки, само че и да покачат самочувствието си преди решителните плейофи в първата шестица. В последния кръг от постоянния сезон Левски гостува на опашкаря Верея, който първи открадна точки от Лудогорец тази пролет.
 Левски разруши Славия и чака цялостни трибуни на @@@
Интересът на последователите към “сините” е огромен. До огромна степен той е подхранван от позитивните резултати на отбора, включващи три следващи победи, една от които в дербито с ЦСКА-София. Ръководството на клуба чака, че в неделя на “Герена” ще има най-малко 15 хиляди души. На този стадий, с оглед темповете на продажба на билети, няма да бъде изненада, в случай че цифрата бъде достигната. За последно стадион “Георги Аспарухов” бе изпълнен съвсем до краен лимит още веднъж против Лудогорец - на 6 септември 2017 година. Воденият от Делио Роси тогава състав на Левски приключи наедно 0:0 с разградския клуб. Първа лига 24 кръг, неделя 3 март  Славия 0:3краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР