Сингапурската компания по биотехнологии BioAcumen Global създаде PCR тест, който

...
Сингапурската компания по биотехнологии BioAcumen Global създаде PCR тест, който
Коментари Харесай

Разработиха PCR тест, откриващ COVID щама Омикрон

Сингапурската компания по биотехнологии BioAcumen Global сътвори PCR тест, който може да разпознае разновидността на ковид Омикрон, оповестява Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 135
Това значи, че са вероятни три типа резултати от проучването: позитивен за ковид и за Омикрон, позитивен за ковид, само че негативен за Омикрон или напълно негативен, изясни създателят на плана.

В момента при осъществяване на обичайни PCR проби са нужни спомагателни проучвания, с цел да бъде открит новия вид. Това лишава приблизително още един ден, изясняват специалисти. С новата разработка експертите ще се нуждаят единствено от няколко часа, с цел да потвърдят или отхвърлят съществуването на Омикрон.

От компанията означиха, че към този момент са почнали всеобщо произвеждане на проби, които първоначално ще бъдат употребявани на граничните пунктове в страната.

До момента в Сингапур са регистрирани три импортирани извън случая на заразяване с Омикрон. 
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 135  Учен на AstraZeneca: Нова, по-смъртоносна болест дебне човечеството Учен на AstraZeneca: Нова, по-смъртоносна болест дебне човечеството  Хърватия удостовери първи два случая на разновидността Омикрон Хърватия удостовери първи два случая на разновидността Омикрон  Тайланд с първи случай на Омикрон Тайланд с първи случай на Омикрон
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР