Синът на шофьора, който рано сутринта днес прегази 11-годишно момиченце

...
Синът на шофьора, който рано сутринта днес прегази 11-годишно момиченце
Коментари Харесай

Синът на шофьора, прегазил детето в Първенец, бил полицай

" Синът на водача, който рано сутринта през днешния ден прегази 11-годишно момиченце в Първенец, е служител на реда. Затова бащата се отръва ненаказан, когато предишното лято, на метри от нещастието през днешния ден, блъсна автомобил и по знамение не умъртви шофьорката ". Това описаха пред Марица.бг поданици на ромската махала.

Трагедията през днешния ден се е разиграла пред очите на бащата на момиченцето -Георги. Той бил на няколко метра, когато се разделил с майката Ваня и щерка им Ангелинка. Жената тръгнала да води дъщеричката на учебно заведение, на връщане трябвало да скапе пари, да вземе по-малката Христина и да я заведе на детска градина.

" Джипът идваше от Брестовица, движеше се най-малко с 80 км, на един от завоите сервира и удари детето. Ваня държеше Ангелинка за ръката и вървяха по пътя, защото там тротоарът е покрпит е с отпадъци и треви. Джипът удари детето и отнесе майката. ", описаха още очевидци. Според тях мощната кола е влачила тялото на момиченцето, а майката изхвърчала в оградата на близка къща.
тагове наследник злополука служител на реда водач момиченце Първенец
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР