Синът на президента Джо Байдън - Хънтър, е обвинен в

...
Синът на президента Джо Байдън - Хънтър, е обвинен в
Коментари Харесай

Хънтър Байдън е с три федерални обвинения за притежание на оръжие

Синът на президента Джо Байдън - Хънтър, е упрекнат в три случая на неистина при закупуване на огнестрелно оръжие, откакто препоръчаната договорка с прокуратурата се провали.

Обвинението е първият случай, в който детето на настоящ президент е подложено на наказателно гонене и получава федерални обвинявания.

И трите обвинявания са свързани с изказвания, че Хънтър Байдън е лъгал във формуляри при закупуването на огнестрелно оръжие, до момента в който е употребявал опиати.

Съдебните документи демонстрират, че Байдън-младши е излъгал в наложителните за федералната администрация формуляри, до момента в който е купувал револвер Colt в оръжеен магазин в Делауеър през октомври 2018 година

По това време той е употребявал крек кокаин.

Според федералните закони на Съединени американски щати е закононарушение да се лъже в такива документи или да се има огнестрелно оръжие, до момента в който се използват опиати.

Преди това той призна обвиняванията по време на договарянията за прекратеното съглашение за признание на виновност - съглашение в две елементи, подписано сред прокурорите и правния екип на Байдън през юни.

Съгласно изискванията на съглашението той щеше да бъде упрекнат в две провинения за това, че не е платил в точния момент налозите си през 2017 година и 2018 година

Освен това той щеше да бъде заставен да признае и за нелегално владеене на огнестрелно оръжие.

Обвиненията са първите, повдигнати от специфичния консултант на Министерството на правораздаването Дейвис Уайс, който беше назначен от основния прокурор Мерик Гарланд през август, напомня БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР