Синът на олимпийския ни шампион по вдигане на тежести Гълъбин

...
Синът на олимпийския ни шампион по вдигане на тежести Гълъбин
Коментари Харесай

Синът на Гълъбин Боевски арестуван заради притежание на наркотици

Синът на олимпийския ни първенец по повдигане на тежести Гълъбин Боевски - Пол, е бил задържан за владеене на опиати, оповестява dnes.bg. Младият мъж е арестуван дружно със собствен другар, а при обиска в дома и автомобила му са открити дози кокаин, амфетамини и марихуана, скрити в акумулатори на фенерче. Очаква се тези дни Софийски градски съд да гледа ограниченията им за неотклонение.
Както е известно, самият Гълъбин Боевски беше наказан през 2012 година на 9,4 години затвор в Бразилия за трафик на кокаин, прикрит в куфар. Той изрично отхвърли обвиняванията и посочи, че е купил куфара директно преди пътуването. След прочут престой в пандиза той се прибра у нас, а аргументите за предварителното му освобождение по този начин и не станаха известни.
Името на Пол Боевски нашумя преди 11 години, когато като възпитаник беше признат в болница, откакто се простреля в главата с импортиран в учебно заведение газов револвер. Случаят докара до оставката на татко му като общински консултант от ГЕРБ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР