Синът на Иво Карамански, който носи неговото име, загуби част

...
Синът на Иво Карамански, който носи неговото име, загуби част
Коментари Харесай

Александър Сано сподели какво предстои на сина му, който загуби ръката си в катастрофа

Синът на Иво Карамански, който носи неговото име, загуби част от ръката си, само че ще има изкуствена китка, която ще движи, показа доведеният му татко Александър Сано.

" Още минаваме през това, мисля че сме на финалната права. Чисто медицинските неща завършиха. Сега следва, както Иво се майтапи - да го създадем финален Робокоп ", стартира описа си Сано в бТВ.

" Пътуваше за Нидерландия, където учи и е задремал зад кормилото. В следствие на злополуката загуби от китката надолу лявата си ръка.

По същото време си отпътува наш сътрудник, Ангел Генов и това е трагично. Когато младеж си замине... там ми е доста тежко, тъй като около всичките неща със сина ми, не можах да го изпратя. Животът е доста необикновен... има тежки моменти, всички сме за малко тук ", показа още артистът, който е женен за Нели, фамозна преди ТВ водеща.

" Слава Богу, технологиите са доста мръднали. От няколко години се оферират бионични ръце, които могат да бъдат командвани от импулсите на мускулите и безусловно тази ръка да прави всичко, някои стигат до 80-90% да върнат функционалността на същинската ръка ", окуражен е артистът за сина на Нели Атанасова.

Александър изясни още, че Иво-младши е момче със ужасно доста качества. Завършва музикално продуцентство, откакто завършва с тениса. " Да е жив и здрав, всичко ще е наред ", заключава гордият родител.

Припомняме, Иво-младши остана без татко, откакто фамозният под земята необут беше убит от прочут на ваучър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР