Синът на главния държавен здравен инспектор доц. Ангел КунчевД-р Ангел

...
Синът на главния държавен здравен инспектор доц. Ангел КунчевД-р Ангел
Коментари Харесай

Синът на доц. Кунчев се ваксинира срещу COVID-19 преди него

Синът на основния държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ "Васил се имунизира против COVID-19 преди него.

Д-р Тодор Кунчев се е имунизирал против ковид, заяви във "Фейсбук " основният държавен здравен контрольор.

"Първият член на семейството е към този момент имунизиран! Малко изпитвам завист на доктор Тодор Кунчев, само че си очаквам реда ", написа Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ "Васил във мрежата, като разгласява и фотография на момента на имунизирането.

Припомняме, че до момента в който доцент Кунчев чака реда си, пръв ваксина против ковид в България си сложи здравният министър проф. Костадин Ангелов, след него бяха имунизирани и шефът на Националния действен щаб и шеф на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски, както и шефът на болница "Пирогов " - проф. Асен Балтов.

Ваксинацията в съвсем всички страни от Европейски Съюз стартира на 27 декември, като у нас едновременно бяха ваксинирани медици в София, Пловдив и Бургас. Този месец страната ни чака доставки на още ваксини, като към този момент ще имаме и от препарата на "Модерна ", с изключение на на "Пфайзер ".

Първият член на семейството е към този момент имунизиран! Малко изпитвам завист на доктор Тодор Кунчев, само че си очаквам реда.
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР