Синът на фолкпевицата Татяна извади богоявленския кръст в Съединение. Атанас

...
Синът на фолкпевицата Татяна извади богоявленския кръст в Съединение. Атанас
Коментари Харесай

Синът на Татяна хвана кръста в Съединение

Синът на фолкпевицата Татяна извади богоявленския кръст в Съединение. Атанас е 12-етокласник във Френската гимназия в Пловдив, само че реши да се включи в ритуала в родния град.

Преди това в храма " Свети Атанасий " духовник Наско Атанасов отслужи празнична света литургия. От църквата миряните отидоха в квартал " Точиларци ", където на брега на река Потока в наличието на поданици и посетители на града и на кмета на общината Атанас Балкански беше отслужен популярен водосвет.

След това свещеникът хвърли разпятието в ледените води на реката, а в неговото изваждане се включиха четирима младежи. Пръв до кръста доближи Наско.

Порасналият мъж към този момент е с една глава над пайнерката и двамата наподобяват повече като брат и сестра, в сравнение с като майка и наследник. Той непрестанно радва своята майка, която бе извънредно разчувствана от следващата му победа.

”Той е най-голямата ми горделивост и неслучайно и кръстът е в неговите ръце тази година”, показа гордата Татяна.

Красивият юноша отнесъл кръста в новия им дом, където фамилно отпразнували неговата победа. Тази година в Наско се паднала и парата от новогодишната баница. Вече е признат и в елитно учебно заведение и ще следва пътя на надарената си майка.
3 прикачени файла
тагове Татяна наследник Съединение кръст  Синът на Татяна хвана кръста в Съединение  Синът на Татяна хвана кръста в Съединение
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР