Синът на червената депутатка Елена Йончева – Тео, посещава скъпарска

...
Синът на червената депутатка Елена Йончева – Тео, посещава скъпарска
Коментари Харесай

Елена Йончева плаща по 1000 лева забавачка

Синът на алената депутатка Елена Йончева – Тео, посещава скъпарска детска градина с проучване на френски език в кв. „ Драгалевци “.

Амбицията на Йончева й излиза солено. За да получава Тео влиятелно обучение от дребен, журналистката се бръква с 560 евро – колкото близо 6 минимални пенсии. Годишната такса пък е 6150 евро, написа „ Ретро “.

Частното заведение било само по рода си, тъй като се преподавало единствено на френски. Малкият бил обучаван от дипломирана преподавателка от Франция в група от 8 до 10 деца. В градината за дребните се грижели уместно, като ги хранели единствено с определени биохрани.

Въпреки огромната претовареност на Йончева в Народното събрание, на нейните рамене били грижите и за невръстния й наследник. Съпругът й Пламен, който е проектант, рядко можел да я анулира в родителските отговорности, защото бил покрит от работа.

Затова Йончева се скъсвала от задания, измежду които и да прибира Тео от детската градина. Преди дни обаче двамата демонстрираха фамилна идилия, като отидоха дружно да вземат сина си с мощния джип на депутатката.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР