Синът на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, Доналд Тръмп-младши,

...
Синът на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, Доналд Тръмп-младши,
Коментари Харесай

Синът на Тръмп сравни Зеленски със стриптизьорка 



Синът на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, Доналд Тръмп-младши, разкритикува проектите на американското управление да окаже помощ на Украйна. Той е засегнат от разпределението на 40 милиарда $ за страната.

Тръмп-младши разгласява възмущението си в обществените мрежи.

Той илюстрира обявата със фотография, на която президентът на Украйна Владимир Зеленски „ танцува на дирек “ под формата на стриптийз по бански в цветовете на знамето на Украйна.

В същото време различен воин - Джо Байдън - интензивно раздава пари за това осъществяване.

„ 40 милиарда $!!! Дъжд от пари за Украйна... Докато американците страдат, а ние имаме дефицит на приспособено мляко за кърмачета. Страхотна работа, момчета! ”, недоволства Доналд Тръмп младши.

Според него „ най-много $7” от тези пари ще отидат за подкрепяне на украинците, до момента в който останалите пари ще са в джобовете на корумпирани чиновници.

По-рано стана ясно, че сенаторът от Кентъки Ранд Пол наложи възбрана за разпределяне на 40 милиарда $ за Украйна. Поправката беше отхвърлена в Сената на Съединени американски щати.

Според Ранд Пол плануваните разноски би трябвало да бъдат деликатно проучени и да се добави информация за финансовата отговорност. В резултат на това утвърждението на документа беше отсрочено най-малко за седмица.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР