Символите са заредени с особена енергия. Вгледайте се внимателно и изберете

...
Символите са заредени с особена енергия.
Вгледайте се внимателно и изберете
Коментари Харесай

Изберете символ и разберете по какъв път да поемете

Символите са заредени с особена сила.

Вгледайте се деликатно и изберете този, който най-силно ви притегля. Това ще ви помогне да осъзнаете някои неща за себе си и да разберете на какъв стадий от живота си се намирате сега, както и по кой път би трябвало да поемете.

1. Плетеница

Вие сте смели и целеустремени. Не се страхувате от провокации. Свикнали сте животът да ви изправя пред компликации и да се постанова да се борите за това, което желаете. Не сте привикнали да сте отпуснати и просто да се наслаждавате на дните. Вие постоянно желаете повече и не се страхувате да разплитате плетениците на живота. Вие сте наясно с разпоредбите на живота, не се бунтувате против тестванията, а сте подготвени да ги посрещнете с гордо вдигната глава. Борите се с компликациите, падате и ставате, тъй като знаете, че има единствено веднъж – напред. Вие сте мощни, борбени, почтени персони, които в никакъв случай не се предават. В момента сте изправени пред следващото огромно предизвикателство на живота си. Този път имате възприятието, че може и да не се справите. Бъдете по-търпеливи и не се отхвърляйте. Знаете, че интуицията не ви подвежда.

2. Лотос

Вие сте създатели. Лотосът се е почитал като свещено растение още преди разпространяването на будизма и въплъщава непорочност, непорочие, изобилие. Този избор приказва доста за вашата дълбока психика. Вдъхвате живот и позитивна сила на всяко начинание. Умеете да заразявате близките с ентусиазма си. Хората обичат да са във вашата компания, тъй като ги успокоявате, вдъхновявате и повеждате към завършения. Вие обичате живота в неговото разнообразие. В момента сте изгубили малко от увереността си. Цялостното състояние ви потиска и разклаща оптимизма ви. Опитайте се да се издигнете над забележимото и материалното и да потърсите избавление в креативната си сила. Най-гениалните творения се раждат в спешна обстановка.

3. Слънце

Вие сте устремени към светлината и положителното. Пламенна натура сте, огнена, прочувствена. Лесно се палите по хрумвания, планове, дела. Обичате да се раздавате за другите и да участвате в нещо значимо, стига да бъде в интерес на някого. Често пъти пренебрегвате себе си поради другите. За вас е задоволително да носите наслада и усмивки на хората, вие сте същински просветител на положителното. В момента сте се посветили на следващата идея в живота си. Това просто ви е нужно, с цел да вървите напред. Светът се нуждае от хора като вас. Другите разчитат на вас. Вие знаете, че нямате право да се отпускате и да се отказвате. Понякога имате възприятието, че вие мислите за другите, а за вас никой не мисли, само че не е по този начин. Имате малко, само че правилни, същински другари.

4. Ин и Ян

Привидно изглеждате като човек, който се лута от едната прекаленост в другата. Всъщност вие сте толкоз прочувствени, че горите и в любовта, и в омразата си; и в ентусиазма, и в разочарованията си. Не се отказвате елементарно, макар че доста пъти сте се заблуждавали. Не се страхувате от неуспех. Често пъти са ви предавали и разочаровали, по тази причина мъчно се доверявате. Имате потребност да вярвате повече в себе си, да се обичате и цените. Вие сте предани и сте подготвени да обвържете сърцето си вечно с този, който заслужи доверието и обичта ви. Вашата богата психика притегля близките. В момента желаете да рискувате и да измененията нещо в живота си. Не се колебайте толкоз. Носите и светлината, и мрака у себе си. Знаете, че животът е пъстър и разнороден, не желаете светът да бъде съвършен и не очаквате от хората да са безгрешни. Просто се надявате светлината и положителното да надвиват над мрака и злото.

5. Лабиринт

Пътеки, завои, кривини – това е кръговратът на живота – всичко се завърта в един кръг – каквото получите, това и ще дадете. Обичате комплицираните загадки и се поддавате на размишления, вътрешни равносметки и терзания. Помислете кое е това, което най-вече обичате да вършиме и което ви поддържа въодушевени. Отпуснете се и спрете да мислите, да пресмятате, да преценявате всичко неведнъж. Бъдете по-спонтанни и си позволете да сте щастливи. Имате потребност да се откъснете от всекидневието си, от забързания си метод на живот и да успокоите сърцето си. В момента животът ви предлага доста благоприятни условия. В миг на рецесия и неизвестности пред вас се отварят шансове за смяна. Съветваме ви да не се отказвате от лабиринта, тъй като рано или късно ще намерите изхода.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР