Символично предаване на председателството на Съвета на Европейския съюз от

...
Символично предаване на председателството на Съвета на Европейския съюз от
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 1 юли

Символично предаване на председателството на Съвета на Европейския съюз от Швеция на Испания бе направено нощес във Варна. То се сменя на ротационен принцип сред страните - членки на Европейски Съюз на всеки 6 месеца, като Испания го поема от през днешния ден.

От през днешния ден 1 юли 2023 година нарастването за битовите клиенти на ток в Североизточна България е 5,43%, което значи, че и жителите на Варненска област ще плат по-скъп ток, напомня Moreto.net

8 души са регистрирани със салмонелоза във Варненско за интервала 23.06.2023 година – 29.06.2023 година, оповестяват от РЗИ-Варна за Moreto.net

Около 170 състезатели от 11 клуба в страната са подали поръчки за присъединяване в шампионата по карате киокушин „ Купа Божилов 2023 “, което ще се организира на 1 и 2 юли в зала „ Христо Борисов “ на Семеен кодекс „ Черно море “.

Тази година атрактивната конкуренция е на 6 август, неделя. Записването е единствено на платформата за регистрация на уеб страницата www.varnamaraton.info. То ще продължи до 3 август в това число.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР