Симон Милков - политически влогър и създател на рубриката Шибанистан,

...
Симон Милков - политически влогър и създател на рубриката Шибанистан,
Коментари Харесай

Ето кой е наръгал охранителя на Галена

Симон Милков - политически влогър и основател на рубриката " Шибанистан ", е намушкал телохранителя на фолкпевицата Галена - Георги Коев, след сборичкване в нощен бар във Велико Търново, написа " Борба ".

След случая, за който към този момент ви информирахме, съмненията за нападението падат именно върху Милков, а следствията за Коев към този момент са ясни на обществеността.

 undefined

Припомняме, че Георги Коев бе нападнат в пиано бар в остарялата столица, където фолкпевицата била на присъединяване. В злощастната вечер се разразил скандал сред две компании.

Солидно почерпен мъж влезнал в спречкване с клиент. Извършителят изпаднал в гняв, сграбчил чаша, строшил я в масата, а тази част, която останала в ръката му, я хвърлил и с нея блъснал по главата съперника си.   

Тогава гардът на фолкдивата се притекъл на помощ на ранения, само че друг мъж го намушкал в бедрото с изострен предмет. Георги Коев обаче отишъл в незабавна помощ едвам в неделя сутринта часове след свадата. Медиците установили, че е с контузна рана, която била обработена и по-късно мъжът бил освободен за домашно лекуване.

В понеделник ходил в болничното заведение на превръзка, а във вторник положението му се влошило и се наложило да бъде опериран. Това са открили проверяващите, излиза наяве още от изданието.

" Пациентът беше с дълбока порезна рана на бедрото и дълга към 26-27 сантиметра. Нараняването е покрай магистрални кръвоносни съдове на бедрото и като по знамение не са наранени. Разрезът е от изострен предмет, само че не мога да кажа от какво е, дали е от нож, стъкло или нещо друго.

Пациентът беше прегледан и от правосъден доктор, който ще изготви експертиза за освидетелстване ", разяснява хирургът доктор Николен Стойнов, който е оперирал потърпевшия.

Според близки на Георги Коев, той е с 36 шева на крайници и е имал сериозна кръвозагуба. Пред свои другари Коев споделил, че секунда преди да бъде намушкан, видял в ръката на нападателя да проблясва острие. От ОД на Министерство на вътрешните работи във Велико Търново отхвърлят коментар. По случая към този момент има две преписки, само че досъдебни производства към момента не са формирани, обясниха от  Районната прокуратура във Велико Търново.

Според пострадалите причинител е Симон Милков. Запознати описват, че спречкването в бара сред него и Евгени Димитров станало поради остаряла омраза сред тях. Още същата нощ хората от двете компании били отведени за показания в полицията. Тепърва още веднъж ще бъдат привиквани и разпитвани очевидци на драмата, които са били в заведението.

Георги Коев е бил издирван за разпит, само че не бил открит. Едва в сряда следобяд потърпевшият е дал показания пред проверяващите. Симон Милков пък споделя, че във въпросната нощ е бил атакуван обичай и ритан от двамата мъже, които е наранил при самозащита. След мелето той отишъл пред постройката на полицията, където записал три видеа с изказванията си и по-късно ги разгласил в обществените мрежи.

Милков се държал жестоко с служителите на реда като ги псувал и обиждал. Заради това към този момент против него ще бъде формирано произвеждане за безчинство.

Юристи пък разясняват, че в случай че заключението на съдебно-медицинския специалист е, че Георги Коев е със междинна телесна щета, то причинителят би трябвало да бъде съден.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР