Симферопол. Депутатът от Държавната дума на Русия, избран от кримския

...
Симферопол. Депутатът от Държавната дума на Русия, избран от кримския
Коментари Харесай

РИА Новости: Депутат от Държавната дума на Русия заяви, че Киев е преминал линията по въпроса за Крим

Симферопол. Депутатът от Държавната дума на Русия, определен от кримския район, Руслан Балбек съобщи, че украинските управляващи дефинитивно са минали линията сред разследващата активност и подлостта по въпроса за Крим, съобщи РИА Новости.
Както към този момент организация „ Фокус “ осведоми, Федералната работа за сигурност на Русия(ФСБ) заяви, че е задържала сътрудник на Службата за сигурност на Украйна(СБУ), който е готвил терористични офанзиви в Крим.
„ Украинските сили за сигурност дефинитивно и умишлено минаха линията сред разследващата активност и откровената измама. Те се отхвърлиха от шпионажа и заложиха на това, което в Женевската спогодба се назовава „ безчовечен начини за водене на военни дейности “, тъй като взривяването на канара, която може да затрупа с камъни няколко автомобила едновременно, на които се возят мирни жители, не може да бъде третирано по различен метод “, съобщи Балбек пред РИА Новости.
Според него, „ е допустимо миналогодишните провали на диверсионните групи на СБУ да не са ги научили на нищо “.
„ А може би диверсантите в Украйна са се разплодили и нямат какво да ги вършат. Но, без подозрение, изводът е еднопосочен – диверсионните акции, които са умишлено ориентирани срещу мирното население и целят да нанесат жертви, нерешителност и безчовечните начини за заличаване на почтени жители, са издигнати на фундамент от украинските специфични служби “, съобщи депутатът.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР