Симеонов и Каракачанов мърсят политическото пространство. Както потопиха Бареков, така

...
Симеонов и Каракачанов мърсят политическото пространство. Както потопиха Бареков, така
Коментари Харесай

Марешки: Симеонов и Каракачанов са гнусни и долни кариеристи


Симеонов и Каракачанов мърсят политическото пространство. Както потопиха Бареков, по този начин ще потопят и държавното управление. Каракачанов даже към този момент даже договаря с Българска социалистическа партия за ново държавно управление. Това сподели водачът на партия Воля Веселин Марешки в ефира на БТВ.

"Не всички български жители, даже и тези, които са влезнали в политиката, са гнусни и долни кариеристи ", акцентира той.

"Те са се докопали до власт и не желаят да я пуснат. Когато Борисов го няма, те се мислят за министър председатели. Този субект излага Българската войска и се интересува единствено от парцелите ѝ. Каракачанов застана зад тила на Симеонов във войната му с майките на деца с увреждания, само че това е гнусна борба. Тези двамата са политически трупове ", съобщи Марешки.

По мотив думите на президента, че безконтролната власт ражда цинизъм, съобщи, че той върви след събитията.

Въпреки всичко това, Марешки счита, че държавното управление ще изкара цялостен мандат, защото никой не желае неустановеност и политическа рецесия. „ Ние ще подкрепим държавното управление във вота за съмнение, тъй като не желаеме безпорядък. Освен това, в случай че има избори обстановката няма да се промени “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР