Консумираме отвращение към политическите лидери. Това заяви в предаването Цветан

...
Консумираме отвращение към политическите лидери. Това заяви в предаването Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Консумираме отвращение към политиците

Консумираме омерзение към политическите водачи. Това съобщи в предаването Цветан Цветанов, някогашен вицепремиер, вътрешен министър и водач на Политическа партия " Републиканци за България ". Коментирайки последния ден на предизборната акция, Цветанов съобщи, че тя е предходна " апропо, тъй като задачата ѝ е била да обслужи твърдите ядра ". По думите на Цветанов всичко това в целокупност е реализирано, само че " то отдалечи обществото от политици, политическите решения и послания ". Цветанов счита, че никой не е видял небосвод какво ще се случва с страната след изборите в неделя.

" Имаше разграничение измежду главните играчи в по този начин наречената " сглобка " и всеки искаше да трансферира, че в интервала от девет месеца, в който те са били дружно, никой не носи отговорност. Нека да напомним на българските гласоподаватели, че имаше държавно управление сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, само че подкрепяно от " Движението за права и свободи ", съобщи някогашният вицепремиер.

Цветанов дефинира като " вероятен вид " ръководството на ГЕРБ-СДС с Движение за права и свободи след вота, само че съобщи, че е доста значимо по какъв начин ще бъдат регистрирани резултатите в изборния ден.

Според Цветанов има един " прикрит избор, който съвсем не може да се хване на социология и това е вотът на " Възраждане " и Движение за права и свободи. Това значи, че или " Възраждане ", или Движение за права и свободи ще бъде втора политическа мощ. Съвсем резонно е да се търси някакъв формат на партньорство сред ГЕРБ и Движение за права и свободи, тъй като това бяха послания, давани от Борисов персонално, а в същото време Движение за права и свободи са тези, които споделят, че те биха застанали да образуват едно национално отговорно държавно управление ", уточни още Цветанов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР