Интензивна кампания, преминала изцяло в срещи с хората, приключва от

...
Интензивна кампания, преминала изцяло в срещи с хората, приключва от
Коментари Харесай

„Възраждане“-Бургас приключва поредна кампания близо до хората

Интензивна акция , минала напълно в срещи с хората, завършва от бургаската конструкция на „ Възраждане “. Верни на традицията, локалните претенденти и наши съидейници изкараха един месец „ на терен “, с цел да чуят от първо лице желанията на жителите и да дават отговор на техните въпроси.

Хиляди бургазлии минаха през шатрата на „ Възраждане “, която беше първа издигната до Часовника, срещнаха се с претендентите, които всекидневно бяха там и споделиха своите визии за изборите и това, което ще се случва след тях.

Основните терзания на хората са свързани със запазването на мира у нас. „ Възраждане “ твърди българските жители, че ще създадем всичко по силите си, с цел да блокираме всеки опит за вероятно замесване на страната ни във военни дейности. Другото, което претендентите дават обещание на хората е, че няма да влизаме в срамни и безпринципни обединения. От партията показаха:

„ „ Възраждане “ сме подготвени да водим диалози за политики с всички партии, с изключение на с групировката Движение за права и свободи. “

Поставиха 5 съществени и незаобиколими тематики :

– Провеждане на референдум за опазване на българския лев
– Провеждане на референдум за участието на България в НАТО
– Прекратяване на глобите за Руската федерация и основаване на обезщетителен механизъм за възобновяване на вредите, претърпени от българските бизнесмени поради тези наказания
– Прекратяване на оръжейната помощ за Украйна и гаранции, че няма да бъдат изпращани български бойци на фронта
– Предоговаряне на изискванията ни за участие в Европейския съюз.

„ Възраждане “ са безапелационни, че е извънредно време страната ни да има българско държавно управление, което пази българските ползи , а не евроатлантическо, което да обслужва непознатите страни.

„ Възраждане “ е с номер 12 в бюлетините!

Купуването и продаването на гласове са закононарушения!

Български предприятия ще разискват вложения в нововъведенията в Софийския университет

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР