Симеон Сакскобургготски и съпругата му Маргарита присъстваха на коронацията на

...
Симеон Сакскобургготски и съпругата му Маргарита присъстваха на коронацията на
Коментари Харесай

Елегантни и царствени: Симеон Сакскобургготски и съпругата му на коронацията на Чарлз III

Симеон Сакскобургготски и брачната половинка му Маргарита участваха на коронацията на крал Чарлз  в Уестминстърското абатство тази събота.

88-годишната кралица Маргарита и 85-годишният Симеон Втори впечатлиха в елегантната си визия по време на тържествения ден.

 Симеон Сакскобургготски Getty

Симеон Сакскобургготски е последният български цар, някогашен министър-председател, и макар, че е с 11 години по-малък от британската кралица Елизабет Втора, в действителност е неин чичо . Тя пък е пета братовчедка на децата на Симеон Втори. Новият крал на английската корона Чарлз Трети е шести братовчед на внуците на Симеон Сакскобургготски.



За близостта на връзките и уважението сред двете семейства приказват и фотосите от диамантения празник на британската кралица. Симеон Сакскобургготски участва и на приема, който беше даден преди сватбата на Кейт и Уилям. Последният български цар и братовчед на британската кралица беше и на траурната гала за погребението на Елизабет Втора.

 Симеон Сакскобургготски Getty

На тържественото събитие формален представител на България бе служебният министър председател Гълъб Донев. Той е разговарял с крал Чарлз III по време на приема в Бъкингамския замък на 5 май вечерта.

 Симеон Сакскобургготски Getty
 Мафалда – красивата внучка на Симеон Сакскобургготски  Мафалда – красивата внучка на Симеон Сакскобургготски  Мафалда – красивата внучка на Симеон Сакскобургготски  Мафалда – красивата внучка на Симеон Сакскобургготски
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР