Симеон Сакскобургготски и съпругата му Маргарита присъстваха на коронацията на

...
Симеон Сакскобургготски и съпругата му Маргарита присъстваха на коронацията на
Коментари Харесай

Царят зад Хари на коронацията

Симеон Сакскобургготски и брачната половинка му Маргарита участваха на коронацията на крал Чарлз Трети в Уестминстърското абатство. Припомняме, че кралица Елизабет Втора бе пета братовчедка на децата на Сакскобургготски. Макар някогашният министър председател да е по-малък с 11 години от кралицата, той ѝ се падаше чичо. Любопитен факт е, че по време на церемонията Сакскобурготски седеше на 8-ия ред, малко зад принц Хари (на снимката).

 width=

По-малкият наследник на английския крал Чарлз Трети по-късно не се появи с него на балкона на Бъкингамския замък. 38-годишният правоприемник пристигна ухилен и облечен в " утринен " костюм, носейки медалите си на гърдите, вместо нормалната за мъжете от кралското семейство униформа за специфични случаи. Съпругата му Меган и двете им дребни деца обаче останаха в Съединени американски щати.

По-голямото, Арчи, навърши четири години и се смяташе, че Хари желае да се прибере при фамилията си допустимо най-бързо. Кралски коментатори обявиха, че в случай че принцът се беше появил на балкона, това би било знак, че се е помирил със своята фамилия след разрива.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР