Силвия Кацарова се разминала на косъм от смъртта по време

...
Силвия Кацарова се разминала на косъм от смъртта по време
Коментари Харесай

Силвия Кацарова на косъм от смъртта след операция на лицето

Силвия Кацарова се разминала на косъм от гибелта по време на тежка интервенция за премахване на белег от лицето, узнa HotArena.

Петното се появило още след раждането й. Когато майка й я видяла за пръв път, се стъписала. " Горкото ми дете, по какъв начин ще живее с тези белези! ". Цялата лява страна на лицето на Силвия било насипано с дребни червени петна. Доста неприятни привидно и леко стряскащи като за момиче. С течение на годините петънцата почнали да избледняват, най-после се събрали под формата на сърце. Кацарова дълго време ги имала за минус и се срамувала от тях, тъй като всички я гледали в белега. 

Прикривала го с декор дьо загар и въпреки всичко набрала храброст да се оперира откакто й била сложена диагноза хемангиом. " Изпитвах огромен смут, тъй като интервенцията беше с локална анестезия. Усещах тялото си като вдървено. Чувах ги по какъв начин приказват. По едно време докторката извика: " Дръж го, хвани го, изпунеш ли го, става ужасно! ". Не разбирах какво става, извънредно се изплаших. Изживях същински призрачен сън. След към месец обаче бях същински щастлива. Резултатът беше неповторим, не можех да допускам и даже се стрясках, когато не виждах белега в огледалото, толкоз бях привикнала с него ", споделя Силвия.

Тя има още няколко интервенции зад тила си. Една от тях е на носа, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР