Силви Вартан е избрала да напусне сцената тази година. Известната

...
Силви Вартан е избрала да напусне сцената тази година. Известната
Коментари Харесай

Силви Вартан спира кариерата си: Няма да ме видите да умирам на сцената

Силви Вартан е избрала да напусне сцената тази година. Известната френска певица изяснява решението си и обръща взор обратно към една невероятна кариера, която стартира през 1961 година и ще завърши с три последни концерта през ноември.

" Да, взех решение. От няколко години отсрочвам това си решение. Винаги съм правила всичко със пристрастеност, без да преброявам, просто от предпочитание и без да си задавам прекомерно доста въпроси. Защото надълбоко в себе си не обичам нещата, които свършват, не обичам заминаванията, не обичам нещата, които стопират ", споделя Силви Вартан пред " Пари мач ".

" Вероятно това се дължи на неочакваното ми овакантяване на България на 7-годишна възраст. Изведнъж порастнах и оставих детството си на перона на гарата. Все още виждам по какъв начин баба ми и дядо ми, които обожавах, тичат след влака - това е рана, която в никакъв случай няма да зарасне... След това, с помощта на кариерата ми на певица, пътувах доста, бях водена от любознанието, от младостта си, желаех да отида на всички места. Непрекъснато се питах: " Какво следва? Какъв е идващият план? Всичко се случи със скоростта на светлината, а също така бързо се влюбих в един висок рус мъж със сини очи, който ми се струваше прелестен и който също беше артист. Споделих цялата тази полуда с него и открихме всичко дружно. Беше полуда ", споделя още певицата за напускането на България и влюбването й в Джони Холидей, иконата на френския рок енд рол.

Тони Скоти, брачен партньор на Силви Вартан от 1984 година, споделя  за решението на брачната половинка си да се сбогува със сцената. Той е с темперамента на умен дъртак. Тони Скоти може да впечатли публиката, като опише за достиженията си в света на киното и музиката. Но, някогашният изпълнителен шеф на MGM, който разказва себе си като " кариерен доктор ", преглежда шоубизнеса с сериозно око, което заблестява, когато се спомене брачната половинка му. " Природата сама те кара да схванеш, че би трябвало да забавиш темпото, с цел да се развиваш ", споделя Тони, с цел да изясни сбогуването на Силви Вартан със сцената. " Това е решение, което узряваше в продължение на месеци. През август тя ще навърши 80 години, тъй че ще извърши най-известните си песни за финален път, с цел да благодари на почитателите, които я следват към този момент шестдесет години. След концертите в Париж през ноември няма други проекти ".

В изявление за Paris Match певицата, която тази година реши да се отдръпна от сцената, е работила в тясно съдействие със брачна половинка си по подготовката на наследството си. Имуществото ѝ към този момент е изцяло проведено. Силви Вартан се е погрижила за разделянето на наследството си. " Оставих брачна половинка ми да ръководи всичко. Тъй като имаме идентични хрумвания по въпроса, му се поверявам ", споделя още звездата. Сред евентуалните бенефициенти на имуществото ѝ са двете ѝ деца. Давид Холидей, роден през 1966 година от първия ѝ брак с Джони Холидей, и Дарина, осиновена през 1997 година в България от певицата и актуалният ѝ брачен партньор, американският артист Тони Скоти.

В изявлението си за Paris Match Силви Вартан споделя и за автомобилните произшествия, които е претърпяла през 1968 и 1970 година, две трагични събития в живота ѝ. При първата си автомобилна злополука през 1968 година, певицата губи най-хубавата си другарка, тогава 22-годишната Мерседес Калмел Мендес. " Това беше ужасна контузия, въпреки да нямам прецизен спомен за нея ", споделя тя. Две години по-късно Силви Вартан взе участие в друга злополука на замръзнал път на входа на село Роппе. На път за празненство с Джони Холидей и още трима души автомобилът, ръководен от френската рокзвезда, се подхлъзва на завой и пада в канавката. " Минах през предното стъкло и помислих, че съм обезобразена. " Борих се за Давид ", споделя певицата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР