Силви Кирилов, най-възрастният народен представител, от групата на ИТН, откри

...
Силви Кирилов, най-възрастният народен представител, от групата на ИТН, откри
Коментари Харесай

Силви Кирилов: Желанието за промяна прави нещата общи, но не и лесни

Силви Кирилов, най-възрастният депутат, от групата на Има Такъв Народ, откри първото тържествено съвещание на 47-ото Народно заседание.

Днес сме очевидци на невероятна ситуация-липса на доверие в институциите и в политическата система. В обществото няма чувство за правда. Бедността визира от ден на ден сънародници. Около 2 милиона българи са отвън страната - младежи, студенти, експерти в разнообразни области, обърна се той към сътрудниците си.

Радостен съм и благополучен да видя толкоз младежи в състава на 47-ото Народно заседание. Младите носят нова сила, нови очаквания, свои цели, идеали и упования. Искам да им припомня думите за свободата - " Свободата не е да правиш това, което искаш, а да не правиш това, което не искаш ", сподели още Кирилов.

Време е да загърбим персоналните и частно политически разлики в името на публичните ползи. Да си спомним, че желанието за смяна може да прави нещата общи, само че не и лесни. Спазването на дадените обещания и политическата уместност ще възвърнат доверието. Народът ни слага извънредно значими и съдбовни задания и ние би трябвало да отвърнем с възприятие на отговорност. В името на България и на всички българи,бе апелът на Силви Кирилов.

Силви Кирилов прикани депутатите да станат и да повторят клетвата за депутат. След клетвата прозвучаха химните на България и на Европейски Съюз.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР