Силвестър Сталоун даде на феновете рядък поглед зад кулисите повече

...
Силвестър Сталоун даде на феновете рядък поглед зад кулисите повече
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун пусна уникални кадри от Роки 2

Силвестър Сталоун даде на почитателите " необичаен " взор зад кулисите повече от четири десетилетия след излизането на кино лентата „ Роки II “. Холивудската легенда, който изигра боксьора Роки Балбоа в шестте кино лентата за Роки и треньора в двата spin-off-а на " Крийд " с присъединяване на Майкъл Б. Джордан, е създател на оригинала от 1976 година

Балбоа е прочут с това, че отхвърля 265 000 $ - към 2 млн. $ в днешни пари - с цел да разреши на управлението на кино лентата да откри някой различен, който да изиграе „ Италианския жребец ".

В последна сметка всичко се оказва наред, защото филмът е най-касовият шлагер на годината и печели 10 номинации за " Оскар ", като печели три, в това число за най-хубав филм. Сталоун се заема с продължението, в което неговият воин се изправя против първенеца в тежка категория Аполо Крийд, който реализира противоречива победа с разграничено решение в първата им борба.

Роки II приключва с това, че неправдоподобният кандидат за купата нанася серия от удари на Крийд и в последна сметка реализира огромен нокдаун в последния рунд. Когато Крийд се сгромолясва на пода, Роки също губи равновесие и пада по едно и също време с него.

Реферът стартира да отброява и на двамата, само че след девет секунди Роки съумява да се изправи на крайници, до момента в който противникът му се срутва от безсилие, което дава на Роки успеха с нокаут.

Това е една от най-известните подиуми в историята на франчайза, а 44 години след първото ѝ появяване на огромния екран, почитателите на Роки получиха подмолни фрагменти по какъв начин Сталоун я усъвършенства.

В понеделник 77-годишният Сталоун показа клип, на който се вижда по какъв начин той и Карл Уидърс, който извършва ролята на Крийд, имитират епичната бойна сцена, до момента в който минувачи гледат с учудване.

Сталоун написа под обявата: " Репетирам за финалния пердах в Роки2. Редки фрагменти. Мислех, че ще е занимателно да го споделя. Продължавайте да удряте. "

16,8 милиона почитатели на Сталоун започнаха да заливат секцията му за мнения. Един от почитателите написа: " Това е злато!!! " Друг добави: " Това е по какъв начин се основава история на киното. " Трети човек разяснява: " Никой в никакъв случай не би предположил, че има двоен нокдаун! Абсолютно необикновено. "

Някой различен написа: " Уау... Фантастично, Слай!!! Винаги е привилегия да можеш да видиш тези записани подиуми от " Роки ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР