Силвър Стар Ритейл Варна ще участва цели 4 бранда на Tourist

...
Силвър Стар Ритейл Варна ще участва цели
4 бранда на Tourist
Коментари Харесай

Първият пикап на Mercedes блести по време на Tourist Auto Show Варна

Силвър Стар Ритейл Варна ще взе участие цели 4 марката на Tourist Auto Show Варна – Mercedes-Benz, Mitsubishi, Jeep и Fuso. За пръв път на ревю у нас ще бъде показан пикапът на Mercedes - Х-класа. Освен него на щанда ще бъдат разположени още GLE, GLC, вановете V-класа и Vito, по-големият Sprinter Kasten и шаси Fuso.

Шоуто във Варна ще се организира от 26 до 29 април – на паркинга пред магазин „ Метро ”. Моделите на ревюто ще бъдат предоставяни за тестово шофиране и се оферират със специфични големи отстъпки от ценовите листи по време на шоуто.

Mercedes Х-класа показва издръжливост и надеждност във всяко отношение. Автомобилът транспортира над 1000 кг товар и тегли ремарке с тегло до 3500 кг. Това изисква постоянна и устойчива носеща конструкция. Ако превключите от задно задвижване на задвижване на всички колела 4MATIC и активирате режима на ниско предавателно число, редуктора за ниски предавки и предлагания като опция блокируем диференциал на задната ос, вие безпроблемно ще се справите и с по-трудни терени. Щедрият пътен луфт от 202 мм (предлага се и вид до 222 мм) оказва помощ да се преодоляват неравности на терена. Ако обичате провокациите, в зависимост от повърхността на терена, X-класа може да преодолее наклони до приблизително 100 % и да се управлява стабилно при наклони до 49.8°. Благодарение на тези благоприятни условия на автомобила, офроуд шофирането е още по-приятно. За по-лесни терени и по-трудни пътни условия може да се активира вторият режим на задвижване на всички колела с високо предавателно число.

GLE SUV има осветяване, което мисли дружно с вас. Предлаганата като опция интелигентна система за осветление се адаптира автоматизирано според осветеността и съответната обстановка при шофиране по междуселищни пътища, магистрали и в градски условия. За удоволствието от шофирането допринасят шестте разнообразни режима на ръководство на автомобила – от удобен до динамичен, които могат да бъдат определени с предлагания като алтернатива контролер DYNAMIC SELECT, ситуиран върху централната конзола.

Предлаганата като алтернатива адаптивна система за разчистване на челното стъкло осигурява оптимално добра видимост във всеки един миг. Тя регулира количеството миеща течност според външната температура, скоростта на автомобила и обстановката по време на шофиране.
Моделът се предлага и в хибриден вариант GLE 500 PLUG-IN HYBRID. Хибридният режим на задвижване обезпечава отлична динамичност и стабилност в завоите. В режим на чисто електрическо задвижване (E-MODE) е възможен пробег до 30 км при нулеви излъчвания.

GLC има алтернатива за въздушно окачване AIR BODY CONTROL, което контролира окачването и демпферната система на всяко отделно колело според от изискванията на шофиране, с което се осигурява максимален комфорт на возене. Моделът се предлага с 9-степенната автоматична трансмисия с извънредно бързо и плавно превключване на предавките. 9G-TRONIC също така оказва помощ да се понижи разходът на гориво. В композиция с предлагания като опция пакет “ON & OFFROAD ”, DYNAMIC SELECT може да бъде авансово конфигуриран с пет допълнителни режима на шофиране, за още по-добро офроуд показване на автомобила.

V-класата на Mercedes-Benz показва по перфектен метод новите дизайнерски изразни средства на компанията. Но привлекателността на този модел се дължи не единствено на експресивния външен дизайн – интериорът на V-класа също впечатлява със своите висококачествени материали. Динамично ръководство и успеваемост от най-високо равнище: Трите 4-цилиндрови дизелови мотори се отличават с висок въртящ миг, изключителни работни характеристики, невисок разход на гориво и комфортно возене като при лек автомобил.

Моделът има изключителна еластичност при всекидневно потребление: в 6-, 7- или 8-местните разновидности на V-класа. Това се постига посредством гъвкаво настройване на седалките и практично съоръжение и функции, например предлаганата като опция задна врата EASY-PACK с електрическо задвижване. Иновативни системи за асистенция и сигурност: Интелигентно координираните системи за асистенция и безопасност на V-класа улесняват максимално водача във всякакви ситуации на пътя – с помощта на тези системи ние пътуваме безпроблемно и без напрежение.

Специално за туристическия бизнес, на щанда на Mercedes ще бъдат изложени товарната версия на вана Vito, по-големият Sprinter Kasten и шаси Fuso.

На щанда на компанията ще бъде изложен и Mitsubishi Eclipse Cross - новото SUV-купе на японския производител. Моделът застава паралелно до ASX и Outlander, само че повежда компанията в една съвсем нова посока, базирайки се на пет основни продуктови стълба – дизайн, японско майстoрство, динамичност при шофиране, интелигентно създадена компактна структура и иновативна функционалност.

За TouristAutoShow

След дългогодишно спиране се възстановява традицията на регионалните автомобилни изложби. Шоуто ще се проведе на две поредни събития по 4 дни всяко, надлежно в Бургас от 19 до 22 април - паркингите пред магазини „ Метро ”, и във Варна от 26 до 29 април - паркингите пред магазини „ Метро ”- За момента има удостоверение от следните марки:
За Бургас - Peugeot, Isuzu & Piaggio Commercial Vehicles, премиерният Scania Touring,
Citroën, Hyundai, Ford, Great Wall,Suzuki, Кемпер Laika
За Варна - Mercedes-Benz, Mitsubishi, Jeep, Peugeot, Isuzu & Piaggio Commercial Vehicles,премиерният Scania Touring, Ford,Hyundai, Opel, Audi, Iveco, VW, Renault & Dacia, Кемпер Laika

Място на осъществяване – паркингите пред магазини „ Метро ”, които са утвърдена локация за извършване на покупки с добра инфраструктура и елементарен достъп. TAS по същество е платформа, която позволява директна връзка по едно и също време с две целеви групи консуматори – за лично ползване и за бизнес, институционални купувачи, заинтригувани от обновяване на своя автопарк при преференциални условия и посредством директни контакти.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР