Силва Крикорян е новият секретар на Община Варна. Тя става

...
Силва Крикорян е новият секретар на Община Варна. Тя става
Коментари Харесай

Назначиха нов секретар на Община Варна

Силва Крикорян е новият секретар на Община Варна. Тя става част от екипа на кмета Благомир Коцев на мястото на досегашния секретар Нора Момчева,която остава на работа в общинската администрация на друга позиция, осведомят от администрацията.

От края на 2008 година до момента Силва Крикорян е шеф на Регионална дирекция - Варна на Агенцията по вписванията, а преди този момент – длъжностно лице по регистрация в Търговския указател на същата организация.

Силва Крикорян е работила още като дознател в Икономическа полиция и във Второ РПУ към Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Варна, където е водила досъдебни производства.

Новият секретар на Община Варна е с юридическо обучение. През 2002 година се дипломира в компетентност Право в Югозападния университет „ Неофит Рилски “. Получава и магистърска степен по компетентност Психологично консултиране, както и следдипломна подготовка в същата област от Варненски свободен университет „ Черноризец Храбър “.

Ръководила е плана за надграждане на указател БУЛСТАТ, с който се вкарва електронното подаване на заявки и култивиране на данни в регистъра на национално равнище.

Силва Крикорян владее британски език. Омъжена е, с две деца.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР