Силното представяне на Има такъв народ е своебразна изненада на

...
Силното представяне на Има такъв народ е своебразна изненада на
Коментари Харесай

Изненади и нови лица: Как Слави Трифонов стигна до второ място на изборите

Силното показване на " ИТН " е своебразна изненада на изборите, съгласно мненията на социолозите. Те считат, че някои обстоятелства към резултатите би трябвало да се обследват доста деликатно, тъй като крият забавни заключения.

Въпреки прогнозите групировката на Слави Трифонов се подреди втора преди Българска социалистическа партия, макар че по време на акцията той отсъстваше от обичайните медии.

Но има телевизия, означават социолозите и по този начин са мобилизирали младежите.

Снощи единственият коментар на Слави Трифонов беше, че е със признаци на коронавирус. Той се обърна към гласоподавателите с думите " Вие поискахте властта и смяната е неизбежна ". Според анализаторите с тази реакция Слави Трифонов демонстрира, че не бърза.

Не съм сигурен, че е подготвен с проект, второ най-вероятно има коронавирус признаци, трето това му е стила и до момента е сполучлив.Защо да прави промени в стила, когато той му носи изгоди.Между другото помня младия Борисов, той също гледаше да не взе участие, съобщи Първан Симеонов от " Галъп ".

Според Димитър Ганев от " Тренд ", не може си водач на групировка, която е втора политическа сил в страната и да продължаваш да не коментираш позициите си или това, което смяташ да направиш,така че евентуално занапред ще чуваме от Салви Трифонов от ден на ден политически позиции.

Социолозите разясняват и все по-честото нахлуване на шоумени на международно равнище в политката като отмалялост от обичайна политика.

Той споделя - аз връщам страстта, аз връщам искреността, аз връщам истината, аз споделям това, което вие мислите, изяснява Първан Симеонов.

Печеленето на най-вече гласове от чужбина за " ИТН " социолозите определята като митинг против властта с търсенето на най-радикалните им съперници.

И още една изненада. Партията,която издигна предприемача с обвинявания Васил Божков събира към 3 % и се подрежда незабавно след Вътрешна македонска революционна организация. Експертите дефинират като характерно явлението Божков - със мощен заключителен спринт и надъхване. Снощи той заяви във Facebook, че щял да оспорва изборните резултати.

И Слави Трифонов, и плана на Васил Божков, и Мая Манолова, и " Демократична България ", са като законни изразители на протестния избор в страната, изясни Ганев.

Изненада за социлозите от " Тренд " е ниският резултат на групировката на някогашния втори в ГЕРБ Цветан Цветано. Очаквали повече.

С разочаровние посрещнаха резултатите патриотичните обединения. Вътрешна македонска революционна организация изпадна с малко. Днес водачът на партията Карсимир Каракачанов се обърна към симпатизантите си да не да не униват, че не са спечелили, само че занапред следва войната.

Бившите му сътрудници Валери Симеонов и Волен Сидеров останаха доста обратно.

Извън Народното събрание към този момент е и Веселин Марешки. Той разгласи, че стартира борбата изначало.

Анализаторите означават, че патриотичните партии от предходния парламент не са съумели да активизират гласове, тъй като са се разделили.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР