Силно земетресение стресна българския футболист Валери Божинов в Хърватия. Трус

...
Силно земетресение стресна българския футболист Валери Божинов в Хърватия. Трус
Коментари Харесай

Земетресение плаши Божинов в Риека

Силно земетресение стресна българския футболист Валери Божинов в Хърватия. Трус с магнитуд 4,8 по Рихтер удари Далмация, научи HotArena.

По същото време футболистът таман си почивал след следващата подготовка с новия си отбор. Той ще остане там до края на спортния сезон и макар преживения стрес, не си и помисля да напуща страната.

Футболистът съумя да се уреди с преференциален контракт в локалния „ Риека ”, където ще остане до края на хърватското състезание. На този стадий Валери не счита да си търси къща, а ще остане в хотел, като повода е краткосрочният договор, който е подписал.

Ако се оправи добре с фланелката на локалния първенец, евентуално ще продължи да играе и следващата година. Междувременно и Биляна Дол ще се причисли към него.

Бялата мощ ”, както Валери самичък се прекръсти, постоянно се допитва до жена си за всички свои бизнес планове. Биляна е индивидът, който дал зелена светлина за пътуването до Хърватия.

За сръбкинята това е идеалното решение, защото ще бъде до обичания си Белград.

А до момента в който Валери е самичък в Хърватия, сръбкинята зарадва него и почитателите му с гореща фотография по долни дрехи. Тя заголи задните си елементи, полегнала върху легло.

Биляна е в топ форма, облечена е единствено в черно секси боди, като обичаната на Божинов към момента е в Белград, само че се чака в най-скоро време да дойде в хотела му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР