Силно завишено търсене на информация, умерено притеснение от ситуацията в

...
Силно завишено търсене на информация, умерено притеснение от ситуацията в
Коментари Харесай

Алфа Рисърч: Умерено притеснение и одобрение за мерките срещу коронавируса

Силно повишено търсене на информация, умерено терзание от обстановката в страната и позитивна оценка за адекватността на предприеманите от управляващите ограничения против разпространяването на ковид записва национално-представително изследване на организация Алфа Рисърч, извършено в интервала 29-ти февруари - 8-ми март 2020 година измежду 1015 пълнолетни жители.

Разбираемо разпространяването на ковид концентрира мощно вниманието на хората: 75% от пълнолетните българи наблюдават всекидневно информацията за това какво се случва в България, 19% - понякога, а незаинтересованите са едвам 6%.

Ако цялостната обстановка в света буди оправдани паники у жителите, то лимитираният брой случаи, регистрирани до този миг в България, води до известно понижаване на най-високото напрежение. Двама от всеки трима са уверени, че вирусът ще продължи да се популяризира, като ще засегне както България, по този начин и всички страни в Европа. Една четвърт са оптимистите, че епидемията скоро ще отшуми и светът ще се върне към естествения си темп на живот.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР