Силният вятър е предпоставка за снегонавявания, предупреждават от АПИ. Всички

...
Силният вятър е предпоставка за снегонавявания, предупреждават от АПИ. Всички
Коментари Харесай

АПИ: Спасяват закъсала група младежи в преспите между Бузлуджа и Шипка

Силният вятър е причина за снегонавявания, предизвестяват от АПИ. Всички регионални пътни ръководства и снегопочистващите компании работят на 24-часов режим.
Вижте какво сподели за " По света и у нас " инж. Михаил Рашков - шеф на дирекция " Поддръжка на пътната инфраструктура " в АПИ!

инж. Михаил Рашков - шеф на дирекция " Поддръжка на пътната инфраструктура " в АПИ: В 6:30 сутринта пуснахме придвижването, което беше лимитирано по Автомагистрала " Тракия " в софийския сектор. Около 3:00 ч. имаше ограничаване на придвижването сред Мездра и Ботевград, само че и там беше освободено. Като цяло няма проблеми по пътищата. През проходите има ограничаване единствено за тежкотоварните коли. Те могат да се движат през Искърското дефиле, през Витиня, Прохода на Републиката, Ришкия проход, само че водачите го знаят. Изцяло затворени са Троянския, Златишкия и Върбишкия проходи. В 4:00 часа сутринта 8 момчета и едно момиче сред Бузлуджа и Шипка, където е затворен пътя, само че те са тръгнали да си вършат някакъв екшън и са закъсали в преспите. От там полиция, пожарна и пътната работа и сега ги вадим. Не са бедстващи, само че това е безконтролно отношение.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР