Силните хора прощават, глупавите - отмъщават, а умните забравят. Най-голямото

...
Силните хора прощават, глупавите - отмъщават, а умните забравят. Най-голямото
Коментари Харесай

Успехът на Диона - най-голямото ѝ отмъщение! Певицата за Галин, Лидия, Данна и младите таланти

Силните хора простят, глупавите - отмъщават, а умните не помнят. Най-голямото възмездие обаче е триумфът. От тази максима се води певицата Диона в своя живот и триумфите ѝ на сцената потвърждават, че формулата е вярна. 

Виж още: Внучката на Малина е нейно копие, певицата по-щастлива от всеки път

Певицата съумя да отдели малко време и си " поговори " с почитателите си в Instagram. Част от въпросите на почитателите, несъмнено, бяха свързани с раздялата ѝ с лейбъла на Галин. За следващ път Диона съобщи, че не ненавижда Галин - двамата имали готини моменти, правили много хубави неща, само че просто в работен проект нещата не се получили. В този смисъл Диона съобщи, че поддържа положителни връзки с Лидия и Десита. За Данна пък съобщи, че я обича. 

Виж още: Куп събития към пълнолетната Сузанита: Певицата си постави силикон, срещна гаджето с родителите

Диона разяснява и ситуацията със затворените клубове. По думите ѝ фактът, че изпълнителите нямат участия, не значи, че те би трябвало да престанат да творят, да снимат клипове. " Не може да се седи у дома и да се чака да отворят заведенията ", съобщи тя. Впрочем Диона пусна на 27 януари нова ария, която има хитово звучене и чакаме да е измежду песните на пролетта, когато клубовете отворят. 

Диона призна още, че участията ѝ липсват. За нея те са нещо като огледало, в което вижда дали трудът ѝ е бил оценен или всичко е било на вятъра.

Виж още: Биляна Лазарова с куп самопризнания за някогашния си - той я потискал, връзката им била отровна

Певицата бе запитана и дали би подала ръка на млад гений. Отговорът ѝ беше любопитен, само че никога не и непредвиден. Тя съобщи, че най-хубавото е, когато самичък си извървиш пъта, самичък се учиш от грешките си и нейният път го потвърждава. Но другояче би подала ръка.

Изображение: https://www.instagram.com/diona_alpha/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР