Силната клуба програма на YALTA CLUB продължава през май месец

...
Силната клуба програма на YALTA CLUB продължава през май месец
Коментари Харесай

YALTA CLUB открива градината със Sharam

Силната клуба стратегия на YALTA CLUB продължава през май месец с едната половинка на дуото Deep Dish. Неповторимият Sharam ще забавлява българската аудитория на 24 май в Room 1, а особено за събитието клубът отваря и лятната си градина. Българското присъединяване в петък ще бъде в лицето на Liubo Ursiny.

Eдва ли има някой, който не е чувал за основателя на Yoshitoshi. През последните 20 години, Sharam се затвърди като същински иноватор в денс музика, с помощта на неповторимия си жанр, както и на разнообразния лист с достижения в международните ранглисти. Продуцентът, който печели Грами през 2001 година, непрестанно пресъздава своя жанр и звучене, което се корени в убежденията му, че придвижване напред е допустимо само посредством разбъркване на разнообразни стилове и въздействия. Това се вижда и в последните му два албума - Retroactive демонстрира връзката му с всички музикални въздействия от кариерата му, до момента в който Collecti връща актьора към техно корените му с над 80 минути изпълнени с истински части.

Всеизвестно е, че Sharam е мастър на продукцията, само че може да се спори, че наличието му зад пулта е даже по-велико. Сетовете му са едно пътешестване през звука със мощен фокус върху качеството. От сцените на огромни фестивали като BPM (Мексико) до емблематични клубове като Warung (Бразилия), той има способността да пленява тълпи с всевъзможни размери.

Докато не е на път или в студиото, Sharam е отпред на именития си лейбъл Yoshitoshi, който продължава да бъде забележителна мощ, след повече от две десетилетия музика. През 2017, DJ MAG го класира на 24-то място в класацията си „ Топ 50 лейбъла на десетилетието ".

През 2019 година, той може да се похвали с доста нов материал, който ще бъде публикуван в чест на 25 годишнината на Yoshitoshi. Новите му части и най-хубавото от Sharam може да чуете на 24 май в YALTA CLUB.

Зад пулта ще забележим и дългогодишния резидент на YALTA CLUB и основател на празненствата TAKEOVER, Liubo Ursiny.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР