Силната фигура в Балкан (Ботевград) Иван Редовски прие хладнокръвно жребия

...
Силната фигура в Балкан (Ботевград) Иван Редовски прие хладнокръвно жребия
Коментари Харесай

Иван Редовски: Рано или късно трябваше да се срещнем с Марек

Силната фигура в Балкан (Ботевград) Иван Редовски одобри невъзмутимо жребия за Купата на АФЛ, който опълчва тима му на Марек. Срещата ще се играе на 8-ми март от 16.00 часа на стадион “Левски ” в Елин Пелин. 

“Рано или късно трябваше да се срещнем с тима на Марек. Срещу всеки противник излизаме за победа, още повече, че в турнирните мачове нямаме право на неточност. Очаквам, както нормално против Марек, нервозен и оспорван дуел, в който този път ние би трябвало да излезем крайни спечелили ”, разяснява предводителят на Балкан пред формалния уебсайт. 
 Балкан няма да играе контрола Балкан няма да играе контрола
По същото време ще играят Вихрен и Надежда (Доброславци). Победителите ще се срещнат в пряк конфликт за установяване представителя на зона Югозапад. След това ще се образува крайна четворка от спечелилите във всички зони. Четирите отбора ще се борят за трофея. 

Балкан (Ботевград) е печелил Купата на АФЛ през сезон 2018/2019. Марек пък игра край през 2021-а година.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР