Силна енергия за Лъвовете, Козирозите действат със замах днес, неспокоен

...
Силна енергия за Лъвовете, Козирозите действат със замах днес, неспокоен
Коментари Харесай

Хороскоп за 1-ви октомври: Силна енергия за Лъвовете, Козирозите действат със замах днес

Силна сила за Лъвовете, Козирозите работят със размах през днешния ден, разтревожен ден за Скорпионите. Дневен хороскоп за 1-ви октомври 2024 година.

Овен 

Започнете този месец със структуриране. Дайте си време, не бързайте за стартирате нови неща, на първо време подредете тези, които сте почнали.

Телец

Един ден, в който е значимо да сътворите нещо за света, даже да е единствено усмивка. Като цяло силата през днешния ден не е доста висока, тъй че не се претоварвайте със задания, правете познатите неща – гладко и с положително въодушевление.

Близнаци

Днес може да усещате, че губите почва под краката си, само че това е най-много поради метода, по който възприемате протичащото се. Най-важното е да потърсите опорна точка. Облегнете се на тези неща, които ви носят сигурност и успокоение.

Рак 

Първият ден на всеки месец всекидневно е време за залагане на нови действия, за ново отброяване. При вас ще е по-забързано от нормално. Намерете метод да организирате нещата по най-удобния за вас метод, с цел да не си генерирате тревога.

Лъв

Силна сила и ентусиазъм ще усетите през този ден, ще имате сили и възторг да се справите с всичко, което се изпречи на пътя ви. Увереност ще е второто ви име през днешния ден. Използвайте тази мощ, с цел да планирате месеца си и да финализирате започнатите задания. Светете и огрявайте света!

Дева

Отимистично и пламенно стартира този месец. Вдъхновявайте близките със личния си образец, практично отношение и аналитичност. И несъмнено – материализирайте самоуверено и красиво концепциите си.

Везни 

Малко мистично и нетипично начало на месеца. Светът несъмнено няма да се върти към вас, въпреки да ви се желае. Ден за шерване със света. Правете добрини без да се замисляте и да търсите изгоди, това са вашите семена за положително и щастливо бъдеще. И безусловно намерете време, с цел да бъдете във връзка със самите себе си.

Скорпион

Силен месец следва, въпреки и не напълно спокоен. Днес е ден за групова работа. Открийте съидейници, прогнозирайте бъдещето. Нали си спомняте онази ария – на следващия ден стартира от през днешния ден.

Стрелец

Ден за резултати. Какво по-добро от това още в първия ден на месеца да получите забележим резултат от напъните си. Бъдете съсредоточени, бъдете целенасочени. Не позволявайте на дребни боричкания за власт да трансформират нещата.

Козирог 

Ден да действате с обсег. Дайте си ясна сметка какво желаете и не се ограничавайте, фантазиите са безвъзмездни, а когато границите на фантазиите ви са границите на Вселената, тогава настава всичко е допустимо. Дайте късмет на Вселената да ви поддържа.

Водолей 

Леко вътрешно напрежение ще усещате през днешния ден. Няма да ви е напълно удобно, само че пък онази мощ, която ще чувствате в себе си е могъща и от вас зависи в каква посока ще я насочите.

Риби

Днес близките ще са вашето огледало. Харесва ли ви това, което виждате? Честито, това е част от вас самите. Ако нещо не ви харесва, тогава направете нещо, нещата не се трансформират от единствено себе си, нужна е сила и целеустремено придвижване.

Източник: astrohoroscope

Още вести четете в: Живот За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР