Силна експлозия е чута днес край посолството на САЩ в

...
Силна експлозия е чута днес край посолството на САЩ в
Коментари Харесай

Силна експлозия до посолството на САЩ в Пекин

Силна детонация е чута през днешния ден край посолството на Съединени американски щати в Пекин, съобщи Агенция Франс Прес, цитирайки известия на очевидци в обществени медии.

Видеоклип в интернет сподели пушек във въздуха отвън комплекса на дипломатическата задача в китайската столица и по какъв начин полицията блокира региона към нея.
Точното място на детонацията наподобява се намирало там, където нормално китайски жители се редят на опашка, с цел да бъдат интервюирани за виза.
Детайлите за станалото още са неразбираеми, отбелязва Агенция Франс Прес и показва разминавания в известията от очевидци.
Посолството на Съединени американски щати отхвърли коментар, а китайските сили за сигурност не дават отговор на запитванията.

#explosion outside #usembassy in Beijing. Video from social media. pic.twitter.com/peWc4BcmpM
— Lily Lee (@lilyarieslee) July 26, 2018
По-рано имаше известия, че полицията е отвела жена, която пробвала да се самозапали край US задачата в 11 ч. локално време – няколко часа преди гърмежа. Не е ясно дали двата случая са свързани, показва Би Би Си.
Дипломатическият регион, където станала детонацията, е в покрайнините на Пекин, като там се намират няколко посолства, измежду които на Съединени американски щати, Индия и Израел.

#BREAKING: Reports: Explosion at US embassy in Beijing #China pic.twitter.com/Ji9osoJPFB
— Amichai Stein (@AmichaiStein1) July 26, 2018
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР