Силиконовата бръмчалка Джулиана Гани ще роди второто си момченце след

...
Силиконовата бръмчалка Джулиана Гани ще роди второто си момченце след
Коментари Харесай

Уникум: Джулиана Гани потресе всички!

Силиконовата бръмчалка Джулиана Гани ще роди второто си момченце след броени седмици или даже дни. Както знаем, тя ще подари с първороден правоприемник новия си мачо - служителя на реда Теодор Гецов, а за нея това ще е второ дете. Първото бе от Илиян Найденов, на който тя безусловно хариза грижите за дребния им Давид.

Сега Гани сякаш няма самообладание да гушне новото си бебе, само че мнозина подозират, че го прави съвсем със същата концепция като при първото - да си направи пиар няколко месеца, да се поснима с бебока, а след това да го сурне на този, който може да го гледа.

Друго обаче потресе всички и това е името на бъдещото бебе. Джулиана Гани призна, че към този момент е решила по какъв начин да се именува дребният, който щял да носи първата писмен знак от името на нейната родителка. Тя се споделя Екатерина и затова името на момченцето ще стартира с Е.

Шокиращото обаче е, че той няма да се споделя нито Емил, нито Евлоги, нито Евстати... а ще има непознато име. " Няма да си давам име детето с елементарни и селски нашенски имена. Държа да бъде непознато, да бъде интернационално и да може да се използва по целия свят. Защото това момченце ще има бъдеще на открито ", цвилила от кеф Гани и слагала " тигана ", въпреки " рибата да е в морето ".

" Само да не стане от доста приказки към цялостна нула, както направи с Давидчо. Джулката с изключение на себе си, различен човек не признава, даже и личното си отроче ", разясняват в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР