Силиконката Катрин, фучала с над 250 км по АМ Тракия,

...
Силиконката Катрин, фучала с над 250 км по АМ Тракия,
Коментари Харесай

Защо държавата е безсилна към такива същества и докога Мис Силикон ще хвърчи по улиците ни

Силиконката Катрин, фучала с над 250 км по Автомагистрала " Тракия ", отново гази закона и въобще " не й е гадно "

Ново безрасъдно шофиране на инфлуенсърка и носителка на купата бе оповестено в обществената мребжа ТикТок. Поведението на Катрин Йорданова бе разкритикувано от пътният специалист Диана Русинова.

Според Русинова страната е безсилна към такива " същества " и е необичайно, че обществото възхвалява лица, които " на следващия ден може да ни убият ". " Девойката с маникюра, която летеше с над 250 по Автомагистрала Тракия, продължава да си качва най-необезпокоявано клипове в обществените мрежи и продължава да се снима и да кара.



На следващия клип ясно се вижда, че е в обитаемо място и кара не с 50, а със 70-80 км/ч, което е не по-малко рисково. При скорост от 75 км/ч. се изминават 21 м в секунда. Клипът е 25 секунди или в продължение на близо половин километър, това създание не знае какво се случва с автомобила, тъй като е ангажирана да се снима. За това време доста неща могат да се объркат и всичко да приключи съдбовно. Явно против нея и такива като нея страната е безсилна.

За жал из обществените мрежи е цялостно с всевъзможни сходни хулигани и полицията няма запас и явно предпочитание да се оправи с тях. Попадала съм на брокери на недвижими парцели, “инфлуенсъри ” и прочие с сходни клипове. Когато им направиш забележка те назовават “слабоумен, елементарен ”, смеят се, подиграват се и прочие Уви най-после слабоумните са те, тъй като или убиват себе си или някой почтен.



Това общество толерира пътното безчинство и даже го харесва и споделя, няма по какъв начин да чакаме жертвите и ранените да намалеят, когато страната не прави нищо, а простотията ни стига да там, че да възхваляваме нещо, което на следващия ден може да ни убие. ", написа Диана Русинова, представена от GlasNews.bg.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР