Силиконката Джулиана Гани стана за смях в сайта Уикипедия, където

...
Силиконката Джулиана Гани стана за смях в сайта Уикипедия, където
Коментари Харесай

Стана за смях! Гани чисти имидж в Уикипедия: Изкара се ерудиран икономист, актриса и топ риалити звезда

Силиконката Джулиана Гани стана за смях в уеб страницата Уикипедия, където прикрива информация за себе си. Оказва се, че неотдавна еротичната моделка е горда собственичка на своя страница в онлайн енциклопедията, където житието и битието й са разказани по много друг метод от действителността. Джулката се е изкарала ерудиран икономист, касова актриса и топ риалити звезда. В същото време огромна част от свадите и гафовете в живота й са спестени.
Житието й стартира с информацията, че е приключила пиано в Музикалното учебно заведение, а по-късно се дипломира с отличие по специалността „ Икономика на туризма “ и „ Управление на европейски планове “. Нататък богатата й биография продължава с дейна кариера в киното – взела участие в сериалите „ Салонът “, „ Столичани допълнително “ и „ Кеш “, където категорично се показва, че е играла „ ролята на икономист, който изяснява какво е терминът „ ливъридж “, написа Intrigi.bg.
Изредени са и риалити предаванията, в които е взела участие, а най-после в едно изречение се загатва, че е била омъжена за Илиян Найденов, с който се разделя поради невярност. За свадите към развода и това по какъв начин се закани да изпрати сина си в подслон и дума не се загатва. НИЩО не се загатва и за първия й брак със Станимир Ташев, с който също се разведе по абсурден метод. НИЩО не се загатва и за третия й брак – с служителя на реда Теодор Гецов. НИЩО не се загатва и за двете й деца от двама разнообразни мъже.
Наблегнато е единствено на функциите й в киното, които в действителност са епизодични или едноминутни, незапомнящи се и незначителни. Очевидно е, че Малката Джулка се пробва да почисти скандалния си имидж, само че никой не й се върза. Дори Уикипедия сложи под подозрение въведената информация. „ Тази публикация е със противоречива индиферентност. Значимостта на личността е меко казана под подозрение и източниците не приказват за значителност. Освен това има огромни подозрения, че публикацията е писана от нея “, категорично е разказано с огромни букви още при започване на страницата й в Уикипедия. Така вместо да сътвори собствен нов положителен облик, Гани стана още по-комична и отрицателна.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР