Силен взрив разтърси централната част на Кабул в първата седмица

...
Силен взрив разтърси централната част на Кабул в първата седмица
Коментари Харесай

Силна експлозия разтърси центъра на Кабул

Силен гърмеж раздруса централната част на Кабул в първата седмица от свещения за мюсюлманите месец Рамадан, предава AFP, представена от Фокус. " Мога да потвърдя детонация в региона на Шар-е-Нау в Кабул. Проверяваме детайлностите ", съобщи Фердаус Фрамурц, представител на полицията в града.

 © БГНЕС
Говорителят на вътрешното министерство Насрат Рахими разясни, че детонацията е избухнала покрай офисите на CARE International, неправителствена организация, оперираща в Афганистан.

Инцидентът е на фона на напъните на представители на Съединени американски щати и талибаните да продължат договарянията в Катар за да се постави завършек на съвсем 18-годишния спор.

Миналата седмица президентът на Афганостан Ашраф Гани предложи на талибаните преустановяване на огъня от първия ден на Рамадан, само че бунтовниците отхвърлиха.
 Жертви и ранени след детонация пред мюсюлмански храм в Пакистан Жертви и ранени след детонация пред мюсюлмански храм в Пакистан
Експлозия пред мюсюлмански храм в Пакистан. Най-малко трима души са убити, а 15 ранени. Инцидентът в град Лахор става през втория ден от Разамана. Пре...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР