Силен входящ трансфер реализира Лудогорец. Шампионите привлякоха аржентинския защитник Франко

...
Силен входящ трансфер реализира Лудогорец. Шампионите привлякоха аржентинския защитник Франко
Коментари Харесай

Лудогорец привлече защитник от испанския елитен Майорка

Силен входящ трансфер осъществя Лудогорец. Шампионите привлякоха аржентинския бранител Франко Русо от елитния испански Майорка. Ръководствата на единадесеткратните първенци и клуба от Балеарските острови завършиха сполучливо договарянията за бранителя, който в това време дойде в лагера на " орлите " в Турция.
Франко Русо /бяло/ в мач против Атлетико Мадрид
Русо мина медицинските проучвания и фитнес тестванията, като към този момент организира една подготовка с новия си тим. Защитникът, който има италиански паспорт, ще играе с номер 22. Той бе публично показан като футболист на Лудогорец от спортния шеф Георги Караманджуков. " Пожелавам триумф на Франко в нашия клуб. Той е отличен футболист, като имам вяра, че ще ни помогне да осъществим задачите си - да станем първенци и да играем още веднъж в групите на Шампионската лига ", съобщи Караманджуков.

" Идвам в Лудогорец, с цел да реализира триумфи във всички шампионати. Впечатлен съм от Лудогорец и резултатите му досега в България и Европа ", разяснява Русо. Франко Русо е роден в Аржентина, само че в професионалната си кариера е играл единствено в Испания. Бранителят е носил екипите на Тамарите, Еспаньо, Вилафранка, Онтинент, Понтферадина и Майорка. За тима от Примера дивисион Русо има 35 мача, като е отбелязал 1 гол.

Той е вторият нов футболист в Лудогорец от началото на зимната подготовка. Преди него единайсеткратните първенци привлякоха бранителя Диниш Алмейда от белгийския Антверпен. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР