Сигурни сме, че вече имате план как да станете по-стройни,

...
Сигурни сме, че вече имате план как да станете по-стройни,
Коментари Харесай

Смутита за красота и лекота - рецепти!

Сигурни сме, че към този момент имате проект по какъв начин да станете по-стройни, по-здрави и по-привлекателни досега, в който можете да вземете от дрешника си леки отворени рокли и бански. Предлагаме да добавите към този прелестен лист една доста вкусна и здравословна закуска - смути от авокадо.

Защо с авокадо?

Защото е потребно! Авокадото е богато на полиненаситени мазнини, които оказват помощ за намаление на равнищата на неприятния холестерол. Съдържа фолати (витамини от група В), витамини А и Е (те са най-способните да се грижат за кожата ни). Редовната консумация на авокадо оказва помощ за изглаждане на бръчките, подсилване на клетъчните стени, което прави кожата по-еластична и гладка.

Авокадото има неповторимо свойство: когато се смесва в блендер с други плодове или плодови сокове, то като че ли имитира, придавайки шампионата на усета в коктейл. От него се прибавя единствено внимателен светлозелен цвят и прелестна мека, леко маслена конструкция на напитката. Опитайте нашите предписания за смути с авокадо или създайте свои лични комбинации. Ако напитката се окаже прекомерно гъста, разредете я с малко естествен сок или с елементарна вода.

Защо би трябвало да пиете смутита?

Смутито е главно плодово или зеленчуково пюре. Но с малко повече течност - можете да го пиете. Преди това се смяташе, че това са пюрета, които са към бебешката храна. Но в този момент това надалеч не е по този начин! Можете да добавите обичаните си зеленчуци, плодове и горски плодове към смутита, да смесите всичко с мляко, вода, сок и други питиета (като бадемово мляко). Комбинациите могат да бъдат изцяло разнообразни, както и плътността на напитката. Смутита могат да бъдат украсени с късчета плодове, даже не могат да се пият, а по скоро се ядат с лъжица.

Друг плюс на смутитата е бързината на подготвяне. Всичко, което би трябвало да извършите, е да заредите съставките в блендер. И след 30 секунди (или даже по-малко) ще получите вашата витаминозна закуска или здравословна следобедна закуска. Опитай!

Рецепти за смутита
Този потребен плод може да аргументи бодърствуване
Качественият сън е значим за възобновяване на организма, преструване на имунната система, регенерация и положително здраве. Безсънието се отра...
Прочети повече
Авокадо+лимон+краставица+целина

Обелете авокадото и го поставете в блендер. С помощта на сокоизстисквачка изстискайте сока от краставицата, целината и половин лимон, прибавете в блендер и смелете.

Авокадо+круша+лимон

Изберете мека, сочна круша, обелете, ядро, нарежете и поставете в блендер. Добавете половин сок от авокадо от ¼ лимон, нарежете.

Авокадо+киви+мед
Как да се възползваш оптимално от авокадото вкъщи?
Авокадото е плод извънредно богат на потребни хранителни субстанции. Той съдържа витамини B, C и E, както и лутеин. Грижи се за положителните...
Прочети повече
Това е страховит съюз! Но при едно изискване – и кивито, и авокадото би трябвало да са задоволително меки, с цел да ви разрешат да приготвите смути. Добавете една супена лъжица течен мед към смутито, в случай че кивито не е прекомерно сладко.

Авокадо+райска ябълка+лимон

Авокадото и Райската ябълка дружно са страхотна композиция. Райската ябълка, несъмнено, би трябвало да е мека. Нарежете Райската ябълка, отстранете дръжката и семките, поставете в купа на блендер дружно с половин авокадо и лимонен сок и нарежете.

Авокадо+банан+ягода

Нарежете узрелия банан на филийки, сложете в купа на блендер дружно с обелените ягоди и половин авокадо, блендирайте до гладкост.

Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР