Signify-Philips Lighting е световният лидер в професионалното и потребителското осветление,

...
Коментари Харесай

Възможностите на енергийно ефективното интелигентно осветление са огромни

Signify-Philips Lighting е международният водач в професионалното и потребителското осветяване, както и в обвързваното осветяване за " Интернет на нещата ". Предлаганите от компанията енергийно ефикасни осветителни артикули, системи и услуги разрешават на клиентите да се насладят на великолепно качество на светлината и вършат живота на хората по-безопасен и по-комфортен, компаниите - по-продуктивни, а градовете - по-приятни за живеене. Благодарение на продажбите си в размер на 6.5 милиарда евро през 2020 година, към 38 000 чиновници и наличие в над 70 страни Signify разкрива изключителния капацитет на светлината за по-светъл живот и по-добър свят. Signify-Philips Lighting основава обилни открития в областта на осветлението повече от 125 години. Как фирмените нововъведения способстват за един по-безопасен, по-интелигентен и по-устойчив свят?
В Signify сме поели дълготраен ангажимент да увеличим енергийната успеваемост на своите артикули и да понижим потреблението на сила в индустриалните ни уреди. През септември 2020 година станахме първата осветителна компания, постигнала въглеродна индиферентност, преминахме към потребление напълно на сила, създадена от възобновими източници, доста по-рано от плануваното и стремежите, разказани в Парижкото съглашение. Нещо повече - нашата политика за опаковки изисква потребление на 80% рециклирана хартия. Поставили сме си за цел елиминиране 100% на цялата пластмаса от опаковките ни до края на 2021 година Благодарение на своята цифрова LED технология Signify предлага светлина, която е до 80% по-енергийно ефикасна спрямо стандартните технологии. Над 80% от приходите ни произтичат от устойчиви артикули, системи и услуги.
Signify е водеща компания в разширението на бранша на осветителните системи както на професионалния, по този начин и на потребителския пазар. Как съгласно вас ще се развие този бранш в бъдеще?- Пандемията потвърди, че се нуждаем от световни дейности за възстановяване на благосъстоянието на обществото и реализиране на стабилно развиване. През 2021 и идващите години ще се радваме на повече свързани технологии, работещи за постигането на тъкмо тези цели. Технологии ще срещаме тук-там за развлечения, хотели и заведения за хранене, където безконтактното засвидетелствуване ще усъвършенства сигурността на хората. Ще ги срещнем и в подовите настилки на индустриални пространства, където усъвършенстваните услуги за позициониране на закрито ще улеснят работата и ще понижат случаите. Ще ги срещнем в селското стопанство, където почвените и атмосферните датчици ще създадат използването на пестициди и торове по-целенасочена, ефикасна и щадяща ресурсите. Ще забележим и по какъв начин компютърните ботове заместват от ден на ден и повече човешки действия.
Бъдещето ще бъде друго от това, което сме си поискали в навечерието на 2020 година В него ще сме по-запознати с капацитета на технологиите на " Интернет на нещата ", които ще ни оказват помощ да се оправим с тези провокации и да променим нещата към по-добро.
Какви съгласно вас би трябвало да са целите на обществото, свързани със сферата, в която оперирате, с цел да се подкрепи основаването на зелени, интелигентни и енергийно ефикасни страни от Европейски Съюз?- Пандемията от COVID-19 нанася тежки удари върху здравето, благосъстоянието и стопанската система на целия свят. В същото време считаме, че зелените интелигентни технологии и огромните благоприятни условия, които цифровизацията предлага, са причина през днешния ден да разработим ясна, устойчива тактика както за нашата страна, по този начин и за страните от Европейски Съюз.
През 2006 година осветлението на основата на стандартни аналогови технологии (флуоресцентни лампи, натриеви лампи, лампи с нажежаема жичка) е било 19% от световното ползване на електрическа енергия. През 2018 година това е намаляло до 13% заради прекосяването към LED цифрово осветяване. Смята се, че до 2030 година, заради процеса на " LED-инфикация " и потреблението на технологията " Интернет на нещата ", делът на осветлението ще падне до 8%. В същото време броят на светлинните точки ще се усили с към 35%. Ние сме едвам при започване на този предстоящ преход, който има голям капацитет за стопанската система, околната среда и подобряването на качеството на живот въз основа на спомагателните благоприятни условия, които нашите решения дават:
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР