Сигналите за купуване на гласове ще са наша приоритетна задача

...
Сигналите за купуване на гласове ще са наша приоритетна задача
Коментари Харесай

Вътрешният министър с приоритет за местния вот

„ Сигналите за пазаруване на гласове ще са наша предпочитана задача в идващия месец “, сподели вътрешният министър Калин Стоянов по време на Национално заседание на Министерство на вътрешните работи. В него вземат участие още министър-председателят акад. Николай Денков, и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов и Мария Павлова, заместител основен прокурор.

Стоянов уточни, че във връзка с идните локални избори против Министерство на вътрешните работи ще стартира акция като нейни опорни точки ще бъдат, че Министерство на вътрешните работи извършва сюжет, че оказва влияние и че може да окаже надзор над изборните резултати .

„ В Министерство на вътрешните работи не работим по сюжет, а по очевидни сигнали, приканвам жителите да са дейни “ , уточни Стоянов.

Сред тематиките , които ще бъдат разисквани на Национално заседание са задачите и целите на Министерство на вътрешните работи, организацията на активността на структурите при подготовката и провеждането на избори за общински съветници и кметове, разбор на резултатите от подхванатите ограничения за ограничение на противозаконната миграция, противодействието на престъпността и домашното принуждение, положението на пътнотранспортния травматизъм.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР