Сигнали за спрени от движение стари автомобили, които заемат места

...
Сигнали за спрени от движение стари автомобили, които заемат места
Коментари Харесай

Софиянци настояха пред БСП паметникът "1300 години България" да бъде запазен д

Сигнали за спрени от придвижване остарели коли, които заемат места по паркингите и пречат, подадоха жители от разнообразни региони на " Люлин ". Те осведомиха народния представител от групата на Българска социалистическа партия за България Димитър Данчев и заместник-председателя на СОС от социалистите Милка Христова по време на постоянната им приемна на ул. " Леге " №10. Двамата бяха разполагаем на столичани и в продължение на над два часа обсъждаха разнообразни проблеми с тях. Всеки вторник на първия етаж на ул. " Леге " №10 във времето от 15.00 до 17.00 часа разнообразни депутати и общински съветници организират приемни за жители. Идния вторник разполагаем на столичани ще бъдат националният представител Михаил Христов и общинският консултант Владимир Данев.

По казуса с паркираните остарели коли в " Люлин " и неналичието на каквито и да е дейстивя от страна на кмета на региона, Милка Христова се ангажира да ревизира обстановката и да откри решение.

По време на приемната заместник-председателят на СОС и депутатът Димитър Данчев получиха сигнал и за парцел от 1700 квадратни метра, който се намира до входа на Зоопарка. Според жителя, който ги срещна със случая, въпросният терен е бил общински и е непозволено приватизиран. Той даде документи и настоя Общината да потърси правата си по правосъден ред. Според юрист Милка Христова в този случай Столична община би трябвало да отбрани интереса си. Тя се нае да ревизира този проблем, който към този момент е със 17-годишна отминалост и да предприеме дейности в тази посока от името на Столична община.

Други софиянци показаха позиция, обвързвана с паметника " 1300 години България " в парка пред НДК. Според тях би трябвало да бъде непокътнат и реставриран.

Въпроси, засягащи топлофицирането и газифицирането на остарели блокове в квартал " Лозенец " също беше предмет на коментар по време на приемната. Милка Христова и Димитър Данчев дадоха обещание да ревизират опциите за разрешаване на проблемите и да осведомят жителите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР