Сигнали за мишки и мръсни стаи във видинската болница. Зрителски

...
Сигнали за мишки и мръсни стаи във видинската болница. Зрителски
Коментари Харесай

Мишки и мръсни стаи в болницата във Видин

Сигнали за мишки и мръсни стаи във видинската болница. Зрителски фотоси провокираха полемика в обществените мрежи. Междувременно от болничното заведение започнаха дарителска акция, с цел да се оправят с разрухата в лечебното заведение.



Тази фотография е направена отвън постройката на МБАЛ-Видин. Болницата има контракт с компания, която постоянно извършва стерилизация, дератизация и дезинсекция на постройката, сподели зам.-директорът на болничното заведение доктор Богдан Томов.

Той акцентира, че е стартирала дарителска акция предходната година пролетта по отношение на възобновяване и реновирането на кърмаческия бранш на детското поделение.

Този бранш по време на Коронавирус пандемията. Тази концепция за дарителската акция е на болничното заведение. Събрани са 24 хиляди лева Беше подписано финансиране с Министерство на здравеопазването, след което на 23 декември предходната година получихме 65 хиляди лева помощ за ремонт на кърмаческия бранш. Общата събрана сума е към 90 хиляди лева, като тези средства ще бъдат употребявани за ремонта на кърмаческия бранш, добави Томов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР