Сигнал за забелязан велосипед край необезопасена шахта в зоната на

...
Сигнал за забелязан велосипед край необезопасена шахта в зоната на
Коментари Харесай

Велосипедист е открит мъртъв в необезопасена шахта посред бял ден в Пловдив

Сигнал за видян велосипед край необезопасена шахта в зоната на ремонтните действия на пътното платно на кръстовище сред ул. " Братя Бъкстон " и бул. " Александър Стамболийски " е получен на тел. 112 към 15:40 часа. Това оповестиха от пресцентъра на полицията в Пловдив. В позвъняването си подателят е изразил съмнение, че най-вероятно велосипедистът е паднал в шахтата.

 

Насоченият натам екип на Първо районно ръководство е открил безжизнено тяло на мъж, а гибелта му е била доказана от правосъден доктор. Предприети са дейности за изваждане на тялото взаимно със чиновници на пожарната. Местопроизшествието е непокътнато, подхванати са дейности за определяне самоличността на мъжа, както и всички обстоятелства и условия, свързани с рухването му в шахтата. 

 

По първична информация няма данни за принуждение, допълниха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Пловдив. С първите дейности по следствието, е формирано досъдебно произвеждане по член 122, алинея 1 от Наказателния кодекс за породена гибел по несъобразителност. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР