Сигнал за поредна агресия на пътяМлад мъж от Благоевград твърди,

...
Сигнал за поредна агресия на пътяМлад мъж от Благоевград твърди,
Коментари Харесай

Екшън в Благоевград: Мъж твърди, че е бил жертва на необясним опит за убийство

Сигнал за поредна експанзия на пътя

Млад мъж от Благоевград твърди, че е бил жертва на непонятен опит за ликвидиране на един от оживените булеварди в града. Случаят е от неделя, когато Петър Арабаджиев се движи с мотоциклета си по един от главните булеварди в Благоевград.

На бул. „ Пейо Яворов”, на двулентовия път, Петър се движи в лявата лента, защото в дясната нормално има спрели коли. Внезапно от лявата му страна в придвижването се включва лек автомобил, който го засича.

„ Той първо е паркирал в насрещното, на назад в посока на придвижването. И когато взема решение да се включи в посоката на придвижване, той се включва от насрещно движеща се лента без включени светлини и без пътепоказател, след което е цялостен шанс, че удържах мотора още тогава”, описа пред мъжът.

Засечен, Петър натиска клаксона на мотоциклета, само че това единствено провокира повече напрежение. „ Когато той към този момент ме вижда, надлежно моя звуков сигнал, съзнателно ме засича, набива спирачки пред мен, от което моят мотор подхлъзва, само че не съумявам да падна”.

Петър взема решение, до момента в който се движи зад автомобила да го снима, с цел да алармира в полицията за лидер със подозрително държание. Тогава обаче мъжът от колата го вижда в огледалото и още веднъж натиска внезапно спирачката. Според Петър това е опитмотоциклетът да се забие в автомобила. „ За да избегна удара, минавам в ляво от него, когато въпросният господин видя, че съм се изравнил до неговата кола. Умишлено ме удари, нави ляв волан. Отидох в насрещното платно, от горната страна идваше кола, добре че съм жив и здрав, с помощта на индивида, който съумя да реагира съответно и се измести от неговата лента, с цел да мога аз сега да съм пред вас на крака”.

И след рухването на Петър обаче спорът продължава. Младежът споделя, че водачът на колата безусловно почнал да го влачи из пътното платно, блъскайки го с автомобила си. „ Тук има на земята една линия от мотора ми. Виждате, че действително е влачен по земята мотора. Реши безусловно да ме довърши, като от най-крайна дясна лента на двойно движещо се платно посока нагоре, реши да направи цялостен ляв завой, който към този момент ме блъсна окончателно”.

Тогава Петър взема решение да търси пояснение. И чупи предния прозорец на автомобила.

„ Въпросният господин, вътре в колата беше разгънал полицейска стоманена палка и беше решил да ме довърши с нея очевидно. Извади един нож. Впоследствие служителите на реда откриха още един нож в колата. В същата инспекция служителите на реда откриха в неговата кола и нинджако. Аз до момента бях виждал подобен инструмент единствено по “Костенурките нинджа”- две пръчки по средата, вързани с верига”, споделя Петър.

След всичко случило се Петър е безапелационен, че ще търси правата си в съда. Той е с леки контузии по цялото тяло. И с заключения.”Не натискай клаксона, който е по закон, че би трябвало да го използваш, с цел да не си навлечеш проблеми. Дадената обстановка не е просто ПТП, аз го пояснявам като опит за убийство”, твърди мъжът.

От полицията обясниха, че след случката във Второ районно ръководство имат две подадени тъжби - по една от двамата водачи. По сигналите се работи.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР