Сиена Милър призна, че въпреки звездната си кариера и милионите

...
Сиена Милър призна, че въпреки звездната си кариера и милионите
Коментари Харесай

Сиена Милър: Чувствах се провалена, защото на 30 нямах мъж и 3 деца

Сиена Милър призна, че макар звездната си кариера и милионите в банковата си сметка години наред се е чувствала като провален човек, тъй като до 30-а си годишнина не е била омъжена и майка на три деца.

“Усещах огромно напрежение в този интервал от живота си. Връзките ми не бяха сполучливи, а аз израстнах с концепцията, че до 30 ще имам семейство с три деца ”, споделя актрисата в изявление за английския Vogue, чиято декемврийска корица краси.

" Бях посветила най-хубавите си години на човек, който се оказа толкоз самовлюбен. Пропилях ги тези години и чак по-късно осъзнах какъв брой е значимо времето за една жена ", мъчително откровена е Сиена Милър в изявлението си за изданието. Откровението ѝ предизвика вълна от мнения в обществените мрежи. Потребителите допуснаха, че визираният от хубавицата мъж е известният ѝ колега Джъд Лоу, с който Милър излиза години наред и който ѝ изневери с бавачката на децата си. 

                             

Към сегашния миг 43-годишната Сиена излиза с 15 години по-младия от нея Оли Грийн.

" Има женомразство, надълбоко вкоренено в мъжете на моята възраст и в по-възрастните от мен, което не виждам в по-младото потомство ".
                             
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР