Швейцарският Сервет (Женева), който утре приема Лудогорец в първи мач

...
Швейцарският Сервет (Женева), който утре приема Лудогорец в първи мач
Коментари Харесай

Сериозен интерес за Сервет – Лудогорец, продадоха над 12 000 билета

Швейцарският Сервет (Женева), който на следващия ден приема Лудогорец в първи мач от плейофите в шампионата на УЕФА Лига на Конференциите, се похвали, че границата от 12 000 продадени билета е премината.

" Границата от 12 000 закупени билета е надмината! Европейската купа притегля Женева, както е от началото на сезона. Очаква се добра посещаемост. Северната естрада към този момент е цялостна, само че към момента има останали места на главната, източната и южната ", оповестиха от клуба.

В Сервет регистрират, че посещаемостта е радикално друга в локалното състезание и в шампионата на УЕФА. И до момента в който при противници като Грасхопърс, Базел и Лозана-Оши почитателите са в границите сред 7000 и 7500, то в шампионата Лига Европа посещаемостта постоянно е в петцифрено измерение. Без изненади, върхът е мача с Рома, когато на стадион Стад дьо Женев са участвали 28 534 индивида. По-малко е имало със Славия (Прага) – 19783, а против молдовския Шериф са влезнали 15 822. Капацитетът на стадиона край Женевското езеро е 30 084 места.

От клуба предизвестяват, че в часовете преди мача ще бъдат затворени избрани улици в региона, което би трябвало да накара хората да си създадат съответната организация. Също по този начин се прецизира, че всички пунктове за продажба за сувенири, продукти и камиони за храна ще бъдат отворени и ще работят с цялостен потенциал на територията на стадиона. Извън кордоните към входовете също ще има мобилни камиони за ободряване и храна разполагаем на публиката.

Мачът е с начало 22:00 часа българско време, а основен арбитър ще бъде Филип Глово от Словакия. Реваншът е другата седмица в Разград, а спечелилият от двата мача продължава към осминафиналите. Сервет слезе в третия шампионат на УЕФА като трети в група " G " на Лига Европа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР