Швейцарските власти ограничиха търговията с Минск в технологиите с двойна

...
Швейцарските власти ограничиха търговията с Минск в технологиите с двойна
Коментари Харесай

Швейцарските власти затягат контрола върху търговията с определени стоки от Беларус

Швейцарските управляващи ограничиха търговията с Минск в технологиите с двойна приложимост и петролни артикули , а също по този начин утвърдиха възбрана за заеми на беларуските управляващи. Мерките включват стягане на контрола върху търговията с избрани артикули , както и ограничавания във финансовия бранш. Тези решения са сходни на признатите през юни от Европейския съюз, написа БГНЕС. Федералният съвет постанова на артикули, които могат да се употребяват за наблюдаване, както и за прихващане на известия по интернет и телефонни връзки.

Във финансовия бранш швейцарското държавно управление наложи ограничавания върху издаването и търговията с избрани финансови принадлежности , както и върху даването на заеми и застрахователни или презастрахователни услуги на беларуското държавно управление и държавните организации.
 Швейцария наложи наказания на Александър Лукашенко Швейцария наложи наказания на Александър Лукашенко
Швейцария разгласи, че постанова от през днешния ден финансови наказания на беларуския президент Александър Лукашенко, както и възбрана за влизане и мина...

Бяха наложени финансови наказания против беларуската компания за аеронавигационно обслужване Belaeronavigatsia. Швейцария е надълбоко загрижена за " непрекъснатото утежняване на ситуацията с правата на индивида в Беларус и неналичието на разговор сред държавното управление и гражданското общество ", се показва още в изказването. Швейцарските управляващи приканват Беларус да се придържа към интернационалните си отговорности в региона на правата на индивида, бе маркирано в Берн.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР