Швейцария изненада всички с решението за забрани шофирането на електрически

...
Швейцария изненада всички с решението за забрани шофирането на електрически
Коментари Харесай

Ново 20: Европейска държава забрани използването на електромобили


Швейцария изненада всички с решението за забрани шофирането на електрически коли. Там е много развито производството на възобновима сила, електричеството не покрива вътрешните потребности и голям брой фактори, измежду които зимата, ремонт на няколко френски АЕЦ, високите цени на газа и несигурността с доставките му постановат да се приготви сходна възбрана. Швейцария действително се притеснява да не остане „ на мрачно “ тази зима.

Нещо повече, даже се планува скоростта по автомагистралите да бъде лимитирана на 100 км/ч, с което също ще се цели икономисване на сила.

Други ограничения засягат семействата, като не разрешават облеклата да се перат на повече от 40 градуса, както и в хладилника да е по-студено от 6 градуса по Целзий.

Всички тези ограничения се създават от в този момент, с цел да бъдат приложени при нужда и дефицит на сила.

Повече от 100 000 притежатели на електрически коли ще бъдат наранени при положение, че ограниченията бъдат признати. На тях ще им се забрани да ги карат, а в случай че бъдат хванати ги грози сериозна санкция.

До скоро в цяла западна Европа се насърчаваше пазаруването и потреблението на електрически автомобили, даже страните ги субсидираха много съществено, само че в обстановката сега не е изключено и други страни да последват рестрикциите на Швейцария.

Източник: blitz.bg



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР